OŚK "NA LUZIE"

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

OŚK "NA LUZIE"

Postprzez Tancerz » niedziela 21 maja 2006, 13:09

Witam, mogę z czystym sumieniem polecic OŚK "NA LUZIE" który znajduje się w Warszawie (Mokotów) ulica (olkuska) To nowy ośrodek póki co Prowadzi go jeden pan który prowadzi wykłady jak i też jest instruktorem :D radzi sobie doskonale!! ani razu nie spóznił się na moje jazdy :shock: :shock: to ja czasem się spózniałem :oops: zawsze był jakies 10 min wczesniej i czekał na mnie :D bardzo wymagający i bardzo dobrze uczący...fakt czasem krzyczał ale rozumiem go....jeżeli chodzi tak o rozmowe z nim na luzie to super :D lubi się pośmiać. wiecznie słucha radia ze starymi przebojami i sobie nuci :D dokumetny od ręki są wypisywane na koniec kursu, Teoria bardzo szybko jest prowadzona i dokładnie, tak wiec nie traci sie miesiąca na teorie tylko 3 tyg :D jazdy odbywają się często :D hmmm co jeszcze moge napisac... aaa już wiem jeżeli chodzo o cene to bardzo przystępna, więc kurs kosztuje 1000 zł + 50 zł badania lekarskie :) bardzo dogodne raty :) nio i to chyba tyle na temat tego osrodka, narazie nie posiada ten osrodek strony www. ale mówił że nie długo będzię, Jezeli ktoś jest zainteresowany to naprawde polecam pozdro :D
Tancerz

Postprzez ewcia » sobota 24 marca 2007, 04:08

Z czystym sumieniem mogę polecić ten ośrodek każdemu, kto chce nauczyć się jeździć!!! :D Na wstępie dodam jeszcze, że cena kursu uległa zmianie i wynosi teraz 950 zł. Dowiedziałam się o tym ośrodku od znajomych z Mokotowa, którzy robili tam kurs i chwalili sobie umiejętności pana instruktora, którego imię brzmi Włodek. Poszłam, zapisałam się i jestem naprawde happy :D :D :D !! Egzamin zdałam za pierwszym razem bez żadnej pomyłki. Do teorii byłam przygotowana świetnie choć wcale się sama nie uczyłam za dużo. Wszystko było wyjasnione na kursie tak dokładnie, że ciężko było to spamiętać. Jazdy odbywały sie w świetnej atmosferze. Pan Włodek niegdy nie spuźnił się nawet o minutę na moje jazdy. Zawsze był przed czasem. Czas 30 godzin jest rozplanowany idealnie. Wystarczyło na plac, jazde po całej warszawie a przed egzaminem po trasach egzaminacyjnych. Poprostu wszystko było ekstra. Pójście na kurs do ośrodka "Na Luzie" to jedna z niewielu decyzji, których nigdy nie będę żałowała :) :) :) !!!!!!
ewcia

Powrót do Szkolenie kierowców