Łódzkie auto szkoły z toyotami...

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Ad_aM » czwartek 19 kwietnia 2007, 16:30

A jaką ja mam opinię o małych szkołach??

Stwierdzam, że szkoła która ma dwóch instruktorów, a więc nie może szkolić dużej ilości kursantów, ma na forum znaczną ilość klientów :wink: Szkoda, że na końcu napisałaś, że to z powodu udzielania się instruktorów na forum - czyli po prostu je reklamują. I o to mi chodziło :wink: A niektórzy chcieliby wyczytać z moich postów nie wiadomo co :lol:
Kat. B 21 IV 2006 -> Zdane za pierwszym podejściem :)
Kat. C -> może zrobię? :)

Daewoo Nexia :)
Ad_aM

Postprzez briks » czwartek 19 kwietnia 2007, 20:13

ok w końcu każdy może mieć swoje zdanie, ja mam przekonanie i doświadczenie że ilość niekoniecznie idzie w parze z jakością i tyle. Ty masz widocznie inne zdanie - twoje prawo.Ja osobiście uważam że to fajnie jak instruktor na kursie informuje, że jest takie forum na którym można się wypowiedzieć, odbieram to jako zaangożawanie w to co się robi i tyle! mój instruktor uważał że to idiotyczne, bo i tak wszyscy kłamią -widocznie sądził po sobie bo kłamał aż mu się uszy trzęsły. pozdrawiam cię Ad_aMie i życzę miłego wieczoru. życz mi szczęścia na egz :D
briks

Postprzez Duda333 » piątek 11 maja 2007, 22:38

kurs pierwszej pomocy prowadzony przez ratowników medycznych, jazdy umawiane w czasie i miejscu, w którym pasuje to kursantowi, żadnego skracania godzin ''az nie moge w to uwierzyc..Super!poprosilam instruktora o zmiane m-ca spotkania ,na co on ze to sie nie oplaca bo skroci mi sie czas na jazde...PORAZKA!Szkola na ul.Bazarowej w Łodzi to wlasnie taka masowka,nie ma wolnych terminow,teoria prowadzona na odwal sie do profesjonalizmu im daleko-nie polecam!
Duda333

Poprzednia strona

Powrót do Szkolenie kierowców