Mój problem z OSK. Czy to jest oszustwo ?

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Mój problem z OSK. Czy to jest oszustwo ?

Postprzez JAKUB » środa 09 kwietnia 2014, 11:06

ks-rider napisał(a):
JAKUB napisał(a):Moim zdaniem to jest oszustwo. Nie jest realizowany program (pewnie jest na czuja) Zapisane jest 30 godzin po 60minut jazdy. Jak jest realizowane? Byle tanio, aby było z kim jeździć.

Jakub, o czym Ty wogole mowisz ? ? ? Co Ty mozesz wiedziec / powiedziec o fakcie realizowania programu. O zapisie / rozpisie piszesz totane bzdury.
(...)Ja szkole w Niemczech, godzina lekcyjna to 45 min. U nas niema czegos takiego jak Minimum szkolenia, masz wyjezdzic obowiazkowe 5 w obszerze niezabudowanym, 4 na autostradzie i 3 nocne, wiec pytam o czym mowisz ?

:wink:

A ja myślałem że dyskutujemy o polskim programie szkolenia, gdzie obowiązuje minimum 30 godzin po 60 minut jazdy (nie jak w TWOIM kraju pakiety - 5 godzin po 45 minut jazdy).

Gdańsk jeszcze należy do Polski, więc jak możesz realizować program 27 godzin po 45 minut i wysyłać na egzamin do P.O.R.D. ?
JAKUB

Postprzez ks-rider » środa 09 kwietnia 2014, 13:08

A ja myślałem że dyskutujemy o polskim programie szkolenia, gdzie obowiązuje minimum 30 godzin po 60 minut jazdy (nie jak w TWOIM kraju pakiety - 5 godzin po 45 minut jazdy).

Gdańsk jeszcze należy do Polski, więc jak możesz realizować program 27 godzin po 45 minut i wysyłać na egzamin do P.O.R.D. ?

Wiesz Jakub, ciezko sie z Toba dyskutuje, zwlasz za, ze niechcesz pewnych rzeczy zakumac. Dociera do Ciebie, ze u mnie niema obowiazku wyjez zenia 30 h a bodz lekcyjna ma 45 a nie 60 min ?

Realizuje program wsposob maki wy aga odemnie moj system prawny / szkoleniowy, tyle, ze Ty tego niestety nie ogarniasz. :wink:
ks-rider

Postprzez JAKUB » środa 09 kwietnia 2014, 15:01

ks-rider napisał(a):(...)
Realizuje program wsposob maki wy aga odemnie moj system prawny / szkoleniowy, tyle, ze Ty tego niestety nie ogarniasz. :wink:

:lol: I od 2009 roku ponad 1700 niemieckich wpisów na polskim forum :lol:
Proszę, bardzo proszę o link do niemieckiego programu szkolenia kierowców to może zacznę ogarniać? (poczytam po niemiecku i zakumam jak żabka)
JAKUB

Postprzez ks-rider » czwartek 10 kwietnia 2014, 18:38

JAKUB napisał(a):
ks-rider napisał(a):(...)

:lol: I od 2009 roku ponad 1700 niemieckich wpisów na polskim forum :lol:
Proszę, bardzo proszę o link do niemieckiego programu szkolenia kierowców to może zacznę ogarniać? (poczytam po niemiecku i zakumam jak żabka)

we Wtorek wroce z Wloch toCi wkleje, bo na razie kopiowania w tablecie nie ogarniam :mrgreen:

:wink:
ks-rider

Postprzez JAKUB » sobota 03 maja 2014, 13:17

Czy to jest oszustwo?
ks-rider napisał(a):(...) szkolenie intensywne, gdzie ludzie faktycznie w 27 godzin po 45 min te egzaminy zdaja. Z tym, ze szkolenie intensywne juz samo w sobie jest dla ludzi pokroju over the top !(...)

Proceder kwitnie,...
ks-rider napisał(a):(...), a dzis na moich wykladach 24 osoby mialy z tego polewke. :wink:
pewnie,że ... w Niemczech.
viewtopic.php?f=3&t=35675&start=15
Czy tylko ja jeżdżę po polsku?
JAKUB

Poprzednia strona

Powrót do Szkolenie kierowców