Jazda po Warszawie

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Jazda po Warszawie

Postprzez sebishon » wtorek 20 maja 2008, 11:12

Niedługo odbieram swoje prawo jazdy i mam nadzieje że jazda po Warszawie nie bedzie mi sprawiał trudności. Ale... czy zna ktos instruktora który dysponuje swoim wolnym czasem aby ze mna troche pojeżdzić :wink:

:arrow: egzamin zdany 7.05.2008 r za 1 razem
sebishon

Postprzez jamnik » wtorek 20 maja 2008, 14:40

co ty, odbierasz prawko i chcesz jezdzic z instruktorem? no bez przesady... dasz rade.. moze nie pakuj sie od razu do samego centrum, albo nie jezdzij w godzinach szczytu, jesli nie musisz...

patrz w lusterka i płynnie zmieniaj pasy, bedzie dobrze.. pamietaj ze nie brakuje cwaniactwa, sam tez sie musisz tym troszke wykazac, jesli nie chcesz zeby cie zepchneli na chodnik :P

wsiadz sobie do samochodu i pokrec sie po okolicy, oswoisz sie, to pojedziesz gdzies dalej... przy okazji dostosujesz sie do warszawskich warunkow i bedzie dobrze :)
13.05.2008 - prawo jazdy kat. B: odebrane.
jamnik

Postprzez yahoo234 » wtorek 20 maja 2008, 15:07

Jamnik: :roll:

Sebishon, zajrzyj tutaj:
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=8679

może znajdziesz coś dla siebie
yahoo234

Postprzez ella » wtorek 20 maja 2008, 22:26

jamnik napisał(a):co ty, odbierasz prawko i chcesz jezdzic z instruktorem?

Jamnik jak uczyłeś się w Warszawie to dasz sobie potem radę. Kolega robił kurs na wczasach w lesie w Płocochowie
sebishon napisał(a):I moim zdaniem Wczasy z prawem jazdy to bardzo dobry sposób na zrobienie kursu. Polecam

No i teraz musi nauczyć się jeździć po trochę większych ulicach, skrzyzowaniach, rondach, przejazdach tramwajowych. A to wcale nie jest łatwe dla kogoś kto tego nie robił.
ella
Moderator

Postprzez truskawka76 » piątek 06 czerwca 2008, 22:31

Ja też po odebraniu prawka jeżdziłem kilka godzin z instruktorem. Całkiem innej jazdy uczy takiej do przetrwania na ulicy bez L na dachu. p. Robert tel. 607-456-691 nawet dojedzie do Ciebie.
truskawka76

Postprzez tom9 » sobota 07 czerwca 2008, 09:53

ella ma racje, taki kurs po lasach i dolinach to jest dobry dla osob, ktore opanowaly juz dobrze prowadzenie samochodu a zalezy im tylko na szybkim odbiorze prawka. Uwazam, ze osoba zielona ciezko ma sie czegos tam nauczyc, ale kto bardziej kumaty to da rade. :wink:
[b]Kierowca[/b] z prawem jazdy kategorii "B" i "C" 8)

[i]specyficzne podejście do życia[/i]
tom9

Powrót do Szkolenie kierowców