dodatkowa kategoria

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

dodatkowa kategoria

Postprzez krzys116 » czwartek 22 października 2009, 13:03

Posiadam prawo jazdy bezterminowo i mam możliwość dorobienia dodatkowej kategorii. Ale nike nie potrafi udzielić mi odpowiedzi czy jeżeli zrobię tą dodatkową kategorię to czy wszystkie kategorie będą już na czas określony :?:
krzys116

Postprzez pablo158 » czwartek 22 października 2009, 19:15

To chyba zależy od badań lekarskich. Lekarz jak stwierdzi że są jakieś małe niedogodności w Twoim organiźmie to może wystawić daną kategorie na x lat. Ale jeśli zobaczy że jesteś zdrowy to wystawia bezterminowo.
Tak mi sie bynajmniej zdaje :wink:
Jeśli mówię źle to niech ktoś "naprostuje".
Pozdrawiam!!!
pablo158

Postprzez rafaello56 » czwartek 22 października 2009, 19:31

Dokładnie zależeć będzie od tego jaką datę umieści tam lekarz z ostatniego badania na tą nową kategorię . Data ważności badań na nową kategorię będzie stanowiła datę ważności dla wszystkich Twoich kategorii, no chyba , że dostaniesz ponownie bezterminowo
rafaello56

Postprzez Borys_q » czwartek 22 października 2009, 21:47

Jeśli chodziło ci o historie związane z "prawkiem na 15 lat" tto nie weszło, zbyt szybko nie wejdzie, a jak wejdzie to, wszyscy będą mieli terminowe wszystkie kategorie.
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Powrót do Szkolenie kierowców