Jaki OSK na doszkolenie przed examem??

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Jaki OSK na doszkolenie przed examem??

Postprzez Fenris » wtorek 18 października 2005, 16:34

Witam!!
Jaki OSK i ewentualnie jakiego instruktora z tego ośrodka polecacie, żeby pojeździć z nim po Wawie (chodzi mi o Bemowo w okolicach WORDu) Kurs ukończyłem w podwarszawskiej miejscowości i żeby pojeździć po Bemowie sam dojazd zajmował 1,2 h ,a na samą Wawę zostawało półgodzinki.... Chciałbym wykupić 2 -3 h na samą praktykę w tych okolicach i z jakimś innym instruktorem pojeździć. Nie chodzi o to żeby było lekko ,albo był olewczy i potraktował to jako 2 h przerwy, tylko jeszcze ewentualnie mnie doszkolił, a atmosfera przy tym była miła:] -tak jak w moim miejscowym OSK :) Macie kogoś takiego kogo możecie polecić z czystym sumieniem ??Z tego co widziałem w tej okolicy to dużo jeździ "L"ek Sarbo i Zielony Listek - czy te ośrodki są godne uwagi?? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam wszystkich !!
Fenris

Postprzez mazak » środa 19 października 2005, 23:30

Wybór należy do Ciebie.... mogę Ci polecić siebie. Zgłoś się do ośrodka na corsę 5. pozdrawiam :wink:
:wink: Tak przy okazji, mam sporo kumpli w zielonym listku :wink: jeśli to czytacie to pozdro dla: Gajosa, Dominika(jarek), Kojota i Czarka 8)
Ostatnio zmieniony czwartek 20 października 2005, 00:04 przez mazak, łącznie zmieniany 2 razy
JEŚLI WIERZYSZ, ŻE NIE MA RZECZY NIE MOŻLIWYCH. TO TRZAŚNIJ OBROTOWYMI DRZWIAMI
mazak

Postprzez ella » czwartek 20 października 2005, 00:00

A opinię o Zielonym listku masz tutaj
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... ony+listek
ella
Moderator

Powrót do Szkolenie kierowców