Osk w Krakowie gdzie uczą na corsie

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Osk w Krakowie gdzie uczą na corsie

Postprzez lucky » niedziela 12 marca 2006, 19:36

Mam pytanko: czy ktos z was wie czy jest może w Krakowie szkoła jazdy gdzie uczą na corsie? Zdecydowałam sie robic kurs w Kraku ale egzamin zdaje poza (na corsie własnie)Będę wdzięczna za pomoc,pozdrawiam wszystkich przyszłych kierowców.
lucky

Re: Osk w Krakowie gdzie uczą na corsie

Postprzez Ciacho » niedziela 12 marca 2006, 21:35

lucky napisał(a):Mam pytanko: czy ktos z was wie czy jest może w Krakowie szkoła jazdy gdzie uczą na corsie? Zdecydowałam sie robic kurs w Kraku ale egzamin zdaje poza (na corsie własnie)Będę wdzięczna za pomoc,pozdrawiam wszystkich przyszłych kierowców.
chyba jest mało OSK gdzie nie ma corsy. Przynajmniej mi się tak zdaje. W Tarnowie każdy z OSK ma Punto i Corsę. Gdzie niegdzie nawet są Polonezy -eLki :) A w MORDZie tarnowskim zdaje sie na kat. B tylko na Puncie albo Corsie :)
04.01.2006 - zdane za pierwszym razem kat B
18.01.2006 - odebrane 8)
Posiadam
a) Karte pływacką
b) Specjalną kartę pływacją tzw "żółty czepek" - nie wiesz co to? znajdz i poczytaj
Ciacho

Re: Osk w Krakowie gdzie uczą na corsie

Postprzez lucky » poniedziałek 13 marca 2006, 22:27

Ciacho napisał(a):
lucky napisał(a):Mam pytanko: czy ktos z was wie czy jest może w Krakowie szkoła jazdy gdzie uczą na corsie? Zdecydowałam sie robic kurs w Kraku ale egzamin zdaje poza (na corsie własnie)Będę wdzięczna za pomoc,pozdrawiam wszystkich przyszłych kierowców.
chyba jest mało OSK gdzie nie ma corsy. Przynajmniej mi się tak zdaje. W Tarnowie każdy z OSK ma Punto i Corsę. Gdzie niegdzie nawet są Polonezy -eLki :) A w MORDZie tarnowskim zdaje sie na kat. B tylko na Puncie albo Corsie :)

No właśnie o to chodzi że w Kraku większość szkół ma chevrolety i punto bo egzamin na chevrolecie.Ale może jednak ktoś wie o jakiejś szkole jazdy gdzie jest corsa?
lucky

Postprzez cappricio » poniedziałek 13 marca 2006, 22:56

cappricio

Postprzez Radzia » piątek 21 lipca 2006, 17:54

Szkołą nauki jazdy na Aleksandry 11
Radzia

Powrót do Szkolenie kierowców