I po długim oczekiwaniu …….
Wreszcie odbyło się szkolenie w Gorzowie.
I lipa
1. Psycholog z komendy policji nie przygotowany do zajęć. Nie potrafi przekazać żadnych nowych wiadomości z dziedziny oraz nawet w telegraficznym skrócie podać metod łagodzenia lenku strachu agresji i innych stanów u uczniów kierowców i nas samych. 1.5h stracone
2.Wkłady z naszym dyrektorem. Utwierdziły mnie w przekonaniu że, jest to osoba zaangażowana i wysoce kompetentna i jak najbardziej na właściwym miejscu Brawo Panie Dyrektorze. 1.5h wykładów zdecydowanie za mało.
3. Wykłady z trenerem niestety nie wiem jak się nazywa bo co prawda przedstawił się ale jakoś tak cicho że nie dosłyszałem Pan ma na imię prawdopodobnie Ryszard i jest często trenerem biznesu jak sam mówił o sobie. (nawiasem mówiąc bardzo interesująca osoba)
Jest Pan według mnie mistrzem świata w niesamowicie interesujący i zajmujący sposób mówienia o …………… niczym naprawdę mistrzostwo mało, niedoścignione mistrzostwo …….. ale tak naprawdę wykłady prawie o niczym 1.5h choć zajmujące należało by skrócić do maks 15min.
Dlaczego o piszę o tym?
Bo mam nadzieję że, osoby odpowiedzialne za ten cykl szkoleń przeczytają ten post i na dzień 2 szkoleń który odbędzie się w przyszłości staną na wysokości zadania i szkolenie będzie w pełni merytoryczne i rzeczowe.
Pozdrawiam