Henq napisał(a):ależ ty jesteś ubogi w intelekt, czy ty patologio nie rozumiesz że to ty z każdym razem zaczynasz?
Przypomnieć ci, kto zaczął...będę się musiał babrać w gównie tzn w twoich postach, ale chodzi o obowiazywanie A-7 na łącznicy..do którego miejsca...nie muszę dodawać, że tobie debilu do końca pasa ruchu
Tak wiec chamie nie kłam.
to ty pseudoinstruktorku z koziej wólki atakujesz innych jak mają większą wiedzę od ciebie a to akurat nie trudne, jak mają inne zdanie niż ty to ty wszystkim zarzucasz że PJ w chipsach znaleźli?
Nawet debilu w pyskowaniu nie jesteś konsekwentny..dla ciebie chamie jestem Warszawiakiem.Szukaj kolegów wśród innych chłopków folwarcznych.
O jakiej wiedzy piszesz. Przecież ty jesteś taki idiotą,że nie odróżniasz tak prostej sprawy jak ustawa i rozporządzenie. To naprawdę był ubaw. i taki debil jeszcze podskakuje.
To ja tobie pseudoinstruktorska warszawska gnido nie odpuszczę, to ja ci będę każde twoje debilizmy wytykał i przypominał!
Bardzo proszę. cały czas czekam na cytaty w poszczególnych wątkach. Na razie debilu wszystko to tylko twoje poronione wypociny..debila. Ustalmy to jako
aksjomat. Jesteś debilem.Wszyscy ci opuszczają po twoich kłamstwach i manipulacjach ja się nie dam za cienki bolek jesteś nie z tą wiedzą!
Udowodnij tępy wsiowy ryju. Taka menda, swołocz wręcz jest zdolna do wszystkiego.Kapuś <&%#$@>...sama szumowina gatunku ludzkiego.
A dawać to wiesz co możesz..o smalcu nie zapomnij...odróżnij w pierwszej kolejności ustawę od rozporzadzenia..inaczej twoje wojownicze zapowiedzi są groteskowe.Farsa.
czy ty jełopie w ogóle umiesz się podpisać i nie pomylić??? xxx nie za skomplikowane???
Będę dotąd wytykał twoje głupoty aż znikniesz stąd na dobre, za dużo dobrych użytkowników przez ciebie stąd uciekło albo ich zmuszono bo ty śmieciu nietykalny byłeś. Koniec z tym. Wypad stąd!
to byłeś ty debilu pod innymi nickami. bez żalu na kopach...teraz też polecisz...
Dalej kisne jak skrzeczałeś że na autostradach drogi się nie łączą, dalej kisne jak wsioku twierdziłeś że jezdnia nie może łączyć się z jezdnią bez skrzyżowania,
Wróć do odpowiednich watków i zacytuj. Na razie są to twoje wymysły.
I już ci się jezdnie łaczą a nie drogi...no szkoda mi ciebie...a mówili...wspólczuj upośledzonym..w twoim przypadku jednak się nie da.
dalej kisne z ciebie jak nie potrafisz ogarnąć po co są linie krawędziowe,
szkoda debilu, że nie byłeś w stanie ocenić części drogi na zdjeciu które wstawiłem..a kiśniesz jak pisałeś o zawracaniu na jednokierunkowej okraszonej rysunkiem?
dalej kisne z ciebie jak nie wiesz co to autobus.
ja kłamliwa szujo...to chyba dla rozjaśnienia wstawiłem definicję..ale do takiego debila jak ty nie dotarło.
Weź coś na głowę na prawdę zrobisz wszystkim tu na forum przyjemność.
Przyjemność zrobię, jak ciebie wsiowy tępy ryju skasuję..i to zrobię. Na głowę najwyżej czapkę... a ty możesz spokojnie tym pustym łbem sprawdzić wytrzymałość ściany.