dylemat czy dokupywac godziny czy nie?

Tutaj mile będą widziane wypowiedzi na temat techniki kierowania, oraz wszelkie porady dotyczące kupna, obsługi i eksploatacji pojazdu.

Moderatorzy: ella, klebek

dylemat czy dokupywac godziny czy nie?

Postprzez longer19 » poniedziałek 17 maja 2010, 19:25

otóż wyjeździłem standardowo 30 godzin, i sam widziałem po sobie że jeszcze muszę sobie dokupić godzin. Zrobiłem to i wykupiłem sobie 10. Z godziny na godzinę jeździło mi się coraz lepiej, praktycznie bezbłędnie. Ale pewnego razu zawiesiłem się i zamiast w lewo na rondzie to zawróciłem. Dodam że za L jechałem ona zawracała no i pojechałem za nią.Oczywiście instruktor z pretensjami jakbym to zaraz wielką tragedie zrobił. Ronda już w 100% mi wychodziły, no ale co jest najlepsze zbliża sie czas wydania papierów a on mówi że może bym sobie parę godzin dokupił. Mnie to trochę zdenerwowało gdyż jeździło mi się świetnie. I jak sobie nie dokupie tych godzin to nie może mi wydać papierów na egzamin. Słyszałem że ten właśnie ośrodek ciągnie strasznie kasę, instruktorzy namawiają do wykupowania godzin. Nie wiem co mam zrobić. :?
longer19

Postprzez lith » poniedziałek 17 maja 2010, 19:40

Powiedz, że chcesz wewnętrzny zdawać i ewentualnie dokup godzinę na niego.

btw. chyba nie ten dział
lith

Postprzez mateusz_84 » wtorek 18 maja 2010, 11:06

Jeździj świadomie, uważnie, wysypiaj się, koncentruj się! Każdemu zdarzają się błędy, ale za kółkiem nie wolno się zawiesić.
mateusz_84

Powrót do Porady techniczne