heh czad

w sumie co by to komu tak na prawde przeszkadzalo wazne ze swieci i sygnalizuje zmiane kierunku a czy to miga pomarncz zielen czy roz - co za roznica heh pomimo ze przepisy sa po to zeby je lamac

to w tym przypadku chodzi o bezpieczenstwo i gdyby kolor wplywu na nie nie mial to pewnie nikogo by to nie obchodzilo

w sumie niebieski migacz moglby byc slabo zauwazalny

to tak samo jak z ksenonami prawo tez zabrania ich posiadania jak nie sa spelnione okreslone warunki typu specjalne spryskiwacze przetwornica i cos tam jeszcze ( nie znam sie dokladnie) tak czy siak drogowka chyba slabo sie na tym zna bo wiem ze nie mamy odpowiedniej przetwornicy i tak mi sie wydaje ze specjalnych spryskiwaczy chyba tez nie, a nigdy ani podczas kontroli ani zatrzymania za przekroczenie predkosci i udanych prob przekupstwa aby mandatu nie wlepiac, nikt sie o to nie przyczepil a powinien

tam kiedys jeden na 7 za Warszawa powiedzial ... i te swiatelka..... ale olal sprawe wzial 50zl i kazal jechac

Oczywiscie nie dopraszam sie o kontrole z prawdziwego zdarzenia gdzie 100 nie wystarczy ani nie nawoluje do lamania przepisow

z tym migaczem to faktycznie moze byc wiekszy kwas

Ja tam zapewne bym palila glupa, ze nie wiedzialam, ze nie wolno choc nieznajomosc przepisow nie zwalnia z obowiazku ich przestrzegania ale czary mary i wiekszosc policjantow pusci taka biedna nieswiadoma blondynke

choc zdarzy sie i taki co na czary mary sie zrobic nie da albo policjantka takie to najgorsze dla obojga plci