Ford Fiesta

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Ford Fiesta

Postprzez Gość » czwartek 16 sierpnia 2007, 12:06

Dzień dobry. Jestem tu nowy i nie wiem czy w dobrym dziale to zamieszczam.
Właśnie robię prawo jazdy i od niedawna jest u nas nowy samochód - Ford Fiesta. Szukałem w necie informacji co jest pod maską tego samochodu i jak rozłożone są światła na nim ale nic nie znalazłem. Byłbym wdzięczny za umieszczenie takiej rozpiski.
Gość

Postprzez Gość » środa 03 października 2007, 19:08

sorry, że post pod postem, ale temat jest ważny :)
więc jak administracja i moderacja uzna, że nie powinno być tego postu więc niech poprawi mnie. z góry dziękuję

Ford Fiesta przód:
Obrazek
Ford Fiesta tył:
Obrazek

mam nadzieję, że wszystko jest ok :)
Gość

Postprzez Włodek » czwartek 18 października 2007, 11:27

Chcąc pomóc kursantom, wybrałem się do Servisu FORDA Szumilas w Sosnowcu koło Makro i Castoramy.
Prosiłem by ktoś umożliwił mi sprawdzenie co gdzie jest i ewentualne zrobienie fotek.
Niestety FORD Szumilas ,w postaci pana z servisu, olał mnie i Was szanowni kursanci.
Kazano mi umówić się w bliżej nieokreślonym terminie z kierownikiem, argumentując, że nie mają czasu.
Na blondynkę nie wyglądam, samochodami różnych marek jeździłem 30 lat ze skutkiem pozytywnym, więc poświęcenie 2-3 minut aby otworzyć maskę , pozwolić zrobić zdjęcie przełączników to na to nie znaleźli czasu?
Jeżeli w ten sposób traktują klientów to nie wróżę im sukcesów. No cóż może inny diler FORDA pomoże kursantom z Opola?
A może sam WORD Opole uchyli rąbka tajemnicy i wzorem innych WORDów przedstawi ten temat na swojej stronie internetowej???
Spokojny instruktor,
Pozdrawiam wszystkich na forum a zwłaszcza
Zagłębiaków
Włodek

Postprzez _Sylwan_ » czwartek 18 października 2007, 16:46

no widzisz Włodek tak to już z ludźmi jest, że jak nie widzą interesu w drugiej osobie zwłaszcza w firmach itp to normalnym zjawiskiem jest olać taką osobę (co dla mnie jest bulwersujące) no ale co zrobić :roll: życzę tym "leszczom" żeby sami potrzebowali pomocy od pracownika z innej branży i zostali w taki sam sposób zlekceważeni :evil: może to by ich czegoś nauczyło
//taka mała dygresja z mojej strony
Obrazek
_Sylwan_

Postprzez Włodek » wtorek 13 listopada 2007, 23:26

Już na moich stronach można oglądać Fiestę MkVI. Myślę,że kursanci z opolskiego się ucieszą. :lol:
Można tam wejść przez "najczęściej zadawane pytania " (FAQ)
Spokojny instruktor,
Pozdrawiam wszystkich na forum a zwłaszcza
Zagłębiaków
Włodek

Powrót do Egzamin na prawo jazdy