jak napisac "odwolanie"

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

jak napisac "odwolanie"

Postprzez rafal1989 » poniedziałek 12 listopada 2007, 20:54

Witam
Zwracam się z proźbą o dostarczenie informacji jak powinno wygladac odwołanie (najlepiej przykład), jakie dane musi zawierać. Zostało mi 4 dni do złożenia odwołania.
rafal1989

Postprzez babcia_samo_zło » poniedziałek 12 listopada 2007, 20:56

Najlepiej zgłoś się do swojej szkoły jazdy, oni będą wiedzieli ;)
Zdane 22.09.2007 za pierwszym podejściem :]
2.10.2007 - odebrałem... i polskie drogi nigdy nie będą już takie same ;)
Complex solutions for wineries
babcia_samo_zło

Postprzez rafal1989 » poniedziałek 12 listopada 2007, 20:58

juz to zrobiłem, ale instruktor wytlumaczyl mi slownie, nie wszystko zapamietalem, zadzwonie do niego jeszcze aby to zapisac

ale pomyslalem ze na tym forum dostane wszelkie informacje
rafal1989

Postprzez SP20 » wtorek 13 listopada 2007, 19:06

odradzam odwolywanie sie, rzadko mozna cos zdzialac, a jezeli juz, to podobno pozytywne rozpatrzenie skutkuje tym, ze mozna zdawac jeszcze raz na koszt WORD-u (czy to prawda nie wiem). A jezeli rozpatrza negatywnie, to mozna sobic wiecej problemow niz to bylo warte. Instruktorka nam opowiadala na teorii, ze jedna dziewczyna ciagala w koncu word po sadach, w dokumentach ma odnotowane, ze sie odwolywala i do tej pory nie zdala.
(2007-12-07) Prawo Jazdy: odebrane!!! :D:D:D
SP20

Postprzez scorpio44 » czwartek 15 listopada 2007, 20:46

Gorąco błagam o niebranie sobie do serca tego, co napisał SP20. Dopóki ludzie nie zaczną się odwoływać, dopóty nie wyjdzie na jaw nieuczciwość, nierzetelność i ignorancja niektórych egzaminatorów. Teraz, kiedy egzamin jest rejestrowany, tego typu wypadki zdarzają się dużo rzadziej, ale jednak się zdarzają. A nawet na naszym forum można znaleźć kilka potwierdzeń tego, że odwołując się, można wygrać. ;)

Co do tego, jak powinno wyglądać odwołanie - opcja SZUKAJ. Było kilka wątków na ten temat.
scorpio44

Postprzez ella » sobota 17 listopada 2007, 22:40

SP20 napisał(a):odradzam odwolywanie sie, rzadko mozna cos zdzialac, (...). A jezeli rozpatrza negatywnie, to mozna sobic wiecej problemow niz to bylo warte. Instruktorka nam opowiadala na teorii, ze jedna dziewczyna ciagala w koncu word po sadach, w dokumentach ma odnotowane, ze sie odwolywala i do tej pory nie zdala.

No i widzisz SP20, kolega napisał i zdał. Więc może skończyć ten mit o koszmarnych skutkach odwołania.
ella
Moderator

Powrót do Egzamin na prawo jazdy