Kurs na 2 kategorie, a zaświadczenie lekarskie przy zapisie

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Kurs na 2 kategorie, a zaświadczenie lekarskie przy zapisie

Postprzez lookazh » czwartek 29 listopada 2007, 10:13

Robiłem kurs A+B, szkole jazdy dostarczyłem 1 zaświadczenie lekarskie. 2 mesiące temu skończyłęm kurs A, dostałem papier, natomiast pojawił się problem z zaświadczeniem, które jest przecież potrzebne też po zakończeniu kursu B. Zrobiono mi ksero tego zaświadczenia, przystawiono pieczątki itp., a ja zapisałem się z kompletem papierów na egzamin teoretyczny kategorii A. 2 tygodnie temu skończyłem kurs B, zabrałem ze szkoły jazdy papiery oraz kserokopię zaświadczenia. I tutaj problem: co się stanie, jak przedstawię tą kserokopię, mówiąc jednocześnie, że oryginał mają w papierach, a ja mam tylko jedno, bo robiłem kurs na 2 kategorie z wymaganym 1 zaświadczeniem? ;) Czy będę musiał załatwiać nowe zaświadczenie?

I drugi problem. W zaświadczeniu o ukończeniu kursu na B na samej górze mam wpisaną literkę B, natomiast w tej tabelce literkę A. Jest to chyba pomyłka wpisującego, będę pewnie musiał prosić o nowe zaświadczenie, poprawnie wypełnione?
lookazh

Postprzez ulala » środa 05 grudnia 2007, 20:06

ja tez robiłam A+B
i teraz mam problem bo egzamin na B juz zdałam a na A mam zamir w przyszlym roku ,a zaswiadczenie lekarskie mialam jedno i poszlo do papierow na B a w zaswiadczeniu o ukonczeniu kursu na A nie mam wpisanego posiadanego bodajze numeru PJ katB
Ktoś powiedział, że kochanie
się jest teraz nieomal tak trudne
technicznie jak pilotowanie helikoptera.
Tymczasem pilotowanie helikoptera jest
nieco łatwiejsze, bo drążki sterownicze
nie wiotczeją nagle w najmniej
spodziewanym momencie
ulala

Powrót do Egzamin na prawo jazdy