Po jakim czasie wysyłają papiery

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Po jakim czasie wysyłają papiery

Postprzez truposz » sobota 22 grudnia 2007, 18:40

Jestem już po. Zdałem w środe.Interesuje mnie po jakim czasie Word wysyla papiery dalej do wyrabiania??
Jeśli to pomoże to chodzi mi o word w Płocku
truposz

Postprzez DEXiu » sobota 22 grudnia 2007, 18:45

Z reguły w ciągu tygodnia papiery są wysyłane do wydziału komunikacji Twojego urzędu miejskiego, po czym ten albo niemal od razu, albo najdalej do kilku dni przesyła dane do Wawy :) Szacunkowy łączny czas oczekiwania na prawko to 2-3 tygodnie, ale zdarzają się wyjątki.
DEXiu

Postprzez truposz » sobota 22 grudnia 2007, 19:06

Ogólny czas mnie nie interesuje bo każdy właśnie mówi 2-3 tygodnie.W wordzie powiedzieli 3 tyg. bo przerwa świąteczna.Chodziło mi po ilu dniach word wysyla papiery.
Dzięki
truposz

Re: Po jakim czasie wysyłają papiery

Postprzez ella » sobota 22 grudnia 2007, 23:26

truposz napisał(a):Interesuje mnie po jakim czasie Word wysyla papiery dalej do wyrabiania??

Rozporządzenie o Szkoleniu i Egzaminowaniu... napisał(a):§ 32. Ośrodek egzaminowania przesyła, po sprawdzeniu pod względem kompletności i poprawności wypełnienia, dokumenty złożone przez osoby egzaminowane, z wyjątkiem dowodu uiszczenia opłaty za egzamin, do właściwego organu wydającego prawa jazdy lub pozwolenia:
1) w terminie 3 dni po uzyskaniu przez osobę pozytywnego wyniku egzaminu państwowego;
ella
Moderator

Powrót do Egzamin na prawo jazdy