Jakie auto jest najlepsze na Egzaminie?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez ufo669 » środa 28 maja 2008, 14:21

a ja napisze tak:
jeśli się potrafi jeździć to każdym autem a jak nie to żadne nie pomoże
ufo669

Postprzez papjerz » poniedziałek 23 czerwca 2008, 23:10

W swojej karierze niedoszłego kierowcy jeździłem Yarisem 1.0 (zupełnie inne sprzęgło niż w 1.3, na których zdaje się w Warszawie egzamin - zwracajcie na to uwagę!!), wspaniałym Clio 1.4RT A.D 1992 (luzy w kierownicy, kocha wysokie obroty /czyt. bez gazu w podłodze gaśnie niezależnie od sprzęgła/, jest o pół bagażnika dłuższy niż Yaris i pod wieloma innymi względami różni się od aut egzaminacyjnych - a łuk wychodził mi nim idealnie) oraz Ursusem C-360 i C-330. Powiem tyle, że Yaris jest fajnym samochodem na egzamin - dość dynamicznym, zwinnym, łatwym w obsłudze, ma genialną moim zdaniem skrzynię i naprawdę trudno jest nie przyzwyczaić się do niego. Jednak najmilsze wrażenia mam mimo wszystko z jazdy C-330 - i chyba największe poczucie bezpieczeństwa :D :D :D
papjerz

Postprzez Driver'ka » wtorek 24 czerwca 2008, 09:21

To ja mogłabym polecić Grande Punto :mrgreen: Wczoraj miałam okazję się takim przejechać i jak dla mnie jest bardzo wygodne jeśli chodzi o prowadzenie i ogólnie przyjemnie się nim jeździ.
Obrazek

Obrazek
Driver'ka

Postprzez CZEKON » wtorek 24 czerwca 2008, 19:27

Auto to auto :D ma 4 kułka :D no :D

ale tak na serrio :D to Grande :D
CZEKON

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy