2 kursy,2 egzaminy

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

2 kursy,2 egzaminy

Postprzez Tomek20 » wtorek 04 listopada 2008, 21:57

Mam dokumenty z kursy sprzed 8 lat zlozone w WORDzie.
Teraz robilem nowy kurs bo przez tyle lat pozapominalem wiekszosc.I teraz mam nowe dokumenty ukonczenia kursu.
W zwiazku z tym mam pytanie do osob bedacych w temacie. :roll:
Czy majac jedne papiery w WOrdzie w moim miescie moge tez zlozyc te drugie papiery w innym miescie i tez tam zapisac sie na egzamin?
Tomek20

Postprzez Duszek » środa 05 listopada 2008, 15:50

Po 8 latach Twoje papiery na pewna sa juz w Wydziale Komunikacji, a nie w WORDzie.

Poprzedni kurs robiles w 2000 roku, wiec jest on jeszcze wazny. Inna sprawa z badaniami lekarskimi. Jezeli miales bezterminowe to poprostu podejdz do WK i popros zeby przeslali Twoje dokumenty do wybranego przez Ciebie WORDu. Jezeli badania lekarskie sa "po terminie" wymien je na nowe.
Ósma pasażerka mazdy.
Szczęśliwa posiadaczka kategorii B i C :D
C+E - w trakcie.
A i D - w planach :wink:
Duszek

Postprzez Tomek20 » piątek 07 listopada 2008, 01:34

Nie o to mi chodzilo.Pytalem czy jak sie ma 2 kursy na prawo jazdy zrobione to czy mozna dokumenty z jednego kursu zaniesc do wordu do innego miata i dokumenty z drugiego kursu zaniesc do wordu do swojego miasta.I tak w podobnym czasie przystapic do jednego egzaminu a jak sie nie powiedzie to zaraz do drugego w innym miescie.Czy ktos sie orientuje czy jest taka mozliwosc?
Tomek20

Powrót do Egzamin na prawo jazdy