Moja historia z woj.ośrodkiem ruchu drogowego w bytomiu

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez uczen2008 » niedziela 30 listopada 2008, 14:47

Złożyłbym pismo z odwołaniem to czekałbym kilka miesiecy na odpowiedz, a tak to przynajmniej czekam kilka miesięcy na następny termin.. Tak czy inaczej prawojazdy w tym kraju to "śmiechu warte" a w bytomiu uzyskać prawojazdy to "parodia"
uczen2008

Postprzez dariex » niedziela 30 listopada 2008, 15:24

Czy ktoś mógłby tę parodię i śmiechu warte wywnętrzanie po prostu zamknąć? Bo żal wielki ściska jak się to czyta,a jeszcze jakis prawdziwi kursant uwierzy w te baje i będzie sie niepotrzebnie frustrował.
dariex

Postprzez uczen2008 » niedziela 30 listopada 2008, 15:33

dariex napisał(a):Czy ktoś mógłby tę parodię i śmiechu warte wywnętrzanie po prostu zamknąć? Bo żal wielki ściska jak się to czyta,a jeszcze jakis prawdziwi kursant uwierzy w te baje i będzie sie niepotrzebnie frustrował.

Ta parodia jest prawdziwa a tym flustratem jesteś ty wiec prosze nie denerwuj się niepotrzebnie bo to nie twój problem..
uczen2008

Postprzez dariex » niedziela 30 listopada 2008, 15:39

Mój,bo zaśmiecasz forum,które cenię i lubię a każdego trolla będę stąd wypraszać.
dariex

Postprzez uczen2008 » niedziela 30 listopada 2008, 16:53

dariex napisał(a):Mój,bo zaśmiecasz forum,które cenię i lubię a każdego trolla będę stąd wypraszać.
Sam jesteś głąb i troll
uczen2008

Postprzez kev » niedziela 30 listopada 2008, 17:49

Zbanujcie go, skasujcie ten temat i zapomnijmy o wszystkim bo mi już ręce opadają...
Obrazek
24.11.2008 Teoria + Praktyka (MORD Kraków) za pierwszym razem :)
http://autormk.pl - Diagnostyka samochodowa
kev

Postprzez bbcoast » niedziela 30 listopada 2008, 18:13

nie odpowiadać leszczowi, to się sam unicestwi
a po 28 stycznia ogarnięty smutkiem [pewnie stuknie w pachołek
na "dziecinnie prostym" łuku] zapewne już tu nie zawita
bbcoast

Postprzez uczen2008 » niedziela 30 listopada 2008, 18:13

kev napisał(a):Zbanujcie go, skasujcie ten temat i zapomnijmy o wszystkim bo mi już ręce opadają...

o tym nie da się zapomnieć, A poprzedni uzytkownik forum pierwszy z prowokował i zaognił sytuację.
uczen2008

Postprzez HakirimJP » niedziela 30 listopada 2008, 20:51

Mi ciężko uwierzyć trochę w tą historię. Ale wiem, że w tym kraju zdarzają się takie rzeczy. To jest Polska i nie ma się co oszukiwać, że jesteśmy narodem, nie należącym do życzliwych, w dodatku złodziejami. Przykładem też mogą być nauczyciele (przynajmniej w mojej szkole). Nie powiedziałbym, że traktują każdego ucznia równo i często kierują się własnymi upodobaniami.
Tak czy inaczej, nie ma co rozwijać zbędnej dyskusji, która już praktycznie w całości przeobraziła się w "napinkę". Nie rozumiem niektórych, co osiągniecie, będąc anonimowym na forum poprzez prężenie się? To nie ma sensu. Albo dyskutujemy o problemie przedstawionym przez autora, albo nie ma sensu dalej trzymać tego tematu w tym dziale, tylko przenieść go do działu "kosz". A osoby, które chcą wyrazić swoją niedowiarę niech najlepiej nic nie piszą, bo tym nic nie wnoszą dla całości forum.
Wyzywaniem się, napinaniem na pewno nie pomożemy innym użytkownikom, szukającym pomocy na naszym forum. Więc, nie którzy tu moim zdaniem też powinni dorosnąć do udzielania się na ogólnodostępnych publicznych forach.

PS. Zaraz pewnie zostanę "dojechany" za to, że rzekomo się wstawiłem za kolegą. Ale ja jestem całkowicie obiektywny, i mnie to nie ruszy.

A teraz na temat (żeby zaraz nie było, że offtopuje).
Na Twoim miejscu napisałbym odwołanie, i udał się do samego dyrektora WORDu. Przecież wszystko było nagrane. Powinieneś kategorycznie też zwrócić uwagę na zachowanie egzaminatora.
22.12.2008r. WORD Chełm: teoria (+) placyk (+) miasto (+)
Ja w różowym swetrze nadal będę mężczyzną, a pi*da ze złotą ketą nadal jest pi*dą.
HakirimJP

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy