Egzamin teoretyczny

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin teoretyczny

Postprzez Pysia » niedziela 13 czerwca 2004, 10:03

Chodzi mi o testy jakie pojawią sie na monitorze.
Czy od razu będę wiedziała po zaliczeniu 18 pytań, że zdałam?
Wyświetli mi się to na monitorze?
Czy zobaczę gdzie popełniłam błędy?
Czy te testy wygladają jak tej na stronie prawo jazdy.com.pl?
Pysia

Postprzez Colin is the best » niedziela 13 czerwca 2004, 10:13

Jak nie zdasz, to zobaczysz napis że nie zdałaś. Nie ma czegoś takiego jak sprawdzanie błedów - nie wiesz nawet ile ich zrobiłaś.
Colin is the best

Postprzez ella » niedziela 13 czerwca 2004, 11:23

nie wiesz nawet ile ich zrobiłaś.

Collin, o ile sie nie mylę i jeszcze dobrze pamietam to po skończonym egzaminie teoretycznym i zatwierdzeniu pojawia sie napis czy sie zdało czy nie i ile błędów zrobiłeś.

Czy te testy wygladają jak tej na stronie prawo jazdy.com.pl?

Pysia testy wygladają tak samo.
ella
Moderator

Postprzez xdawidx » niedziela 13 czerwca 2004, 12:02

Ja miałem niedawno egzamin i pamiętam wszystko doskonale - jak odpowiesz na wszystkie pytania i wciśniesz KONIEC (i zatwierdzisz TAK) to będzie pisało egzamin zaliczony (lub niezaliczony) oraz nr. pytań w których popełniłaś błędy (niestety nie ma możliwości przeglądania błędnych odpowiedzi po zakonczeniu egzaminu).
A testy te same co na w/w stronie.
xdawidx

Postprzez sniper_girl » niedziela 13 czerwca 2004, 14:18

ale byłby wstyd jakbym niezaliczyła testu :oops: -ja bym zrobiła tak zeby tylko jedna odpowiedż była dobra :wink: :lol: -żartuję :D :!:
No to jaaazda.....
sniper_girl

Postprzez miros » niedziela 13 czerwca 2004, 15:23

ja dwa lata temu jak mialem egzamin teoretyczny to wygladalo to tak: najpierw 5 minut na probny egzamin, czyli zaznajomienie sie z klawiatura i programem. potem mowilo sie egzaminatorowi ze chce sie zaczac egzamin. podchodzil i mowil co trzeba nacisnac, no i zyczyl powodzenia. potem jak sie juz skonczylo (u mnie po 4 minutach) mowilo sie egzaminatorowi ze juz koniec. podchodzil i mowil co trzeba nacisnac. potem pojawila sie jakas plansza, i egzaminator pogratulowal mi zdanego egzaminu i powiedzial ze popelnilem 2 bledy.

na koniec skleilem piatke z egzaminatorem, zatanczylem makarene, opalilem tube, i krzyknalem ze jestem zaje.... no i poszedlem. :)
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez Snuj ze Szczecina » niedziela 13 czerwca 2004, 16:55

Pysiu, nie masz czym się przejmować.Ktoś kto się tych pytań nauczył, egzamin zaliczy.A z reguły "teorie" się zdaje.Zresztą sama się o tym przekonasz.Co prawda byłem gorszy od Mirka ( bo skończyłem po 5 minutach ), ale czasu na egzamin jest 25 minut, a 80% mojej grupy zakończyło go w 4-10 minut.Poprostu ludzie dostali pytania, takie jakie rozwiązywali w domu i nie było co się zastanawiać.Egzaminator wam wszystko wyjaśni i odpowie na wsze pytania, w końcu po TO tam jest.Po ukończeniu TESTU, na monitorze komputera - wyświeli się wynik testu, oraz zobaczysz ILE i w jakich pytaniach popełniłaś błędy.U mnie w grupie testu nie zaliczyło 2 osóbki i to takie cwaniaczki, które liczyły " a noż się uda" i krótko mówiąc przyszli "na sztuke".Zdasz Egzamin.

Tutaj masz pare stronek, które powinny ci pomóc ...

http://www.abes.pl/index2.php?id=egzamin

http://www.word-ol.home.pl/prawo_jazd/egz_teor.htm

http://www.mary.win.pl/strony/4/4_2.htm ( polecam )
Pozdrawiam Serdecznie
Snuj ze Szczecina

Postprzez Pysia » poniedziałek 14 czerwca 2004, 10:15

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi.
Snuj dzięki za stronki. :D
Pysia

Postprzez to ja » poniedziałek 14 czerwca 2004, 19:27

miros napisał(a):ja dwa lata temu jak mialem egzamin teoretyczny to wygladalo to tak: najpierw 5 minut na probny egzamin, czyli zaznajomienie sie z klawiatura i programem. potem mowilo sie egzaminatorowi ze chce sie zaczac egzamin. podchodzil i mowil co trzeba nacisnac, no i zyczyl powodzenia. potem jak sie juz skonczylo (u mnie po 4 minutach) mowilo sie egzaminatorowi ze juz koniec. podchodzil i mowil co trzeba nacisnac. potem pojawila sie jakas plansza, i egzaminator pogratulowal mi zdanego egzaminu i powiedzial ze popelnilem 2 bledy.

Tak samo było na moim egzaminie 3 miesiące temu. Tylko, że ja nie popełniłam ani jednego błędu,a wszystko poza tym było podobnie. Jednak radziłabym Ci się dłużej zastanowić nad odpowiedziami, bo z mojej grupy bardzo dużo osób wyszło jeszcze przede mną, a na 15 osób zdało 7...

Życzę powodzenia :)
to ja - Asia :)

Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...
to ja

Postprzez miros » wtorek 15 czerwca 2004, 01:08

to zalezy jak sie ma opanowane testy. ja zrobilem tamten test w okolo 2 minuty i potem sprawdzalem odpowiedzi. niestety dwa czy trzy pytanka mialy troche inny rysunek niz wtedy te co byly na stronie i troche sie nad nimi musialem zastanowic.
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez Colin is the best » wtorek 15 czerwca 2004, 08:20

Może ktoś wie ile się teraz czeka na egzamin teorytyczny :?: Ja wyjeździłem swoje 17h i mam się teraz właśnie zapisywać, tyle że w poniedziałek wyjeźdźam na 2 tygodnie, aby napisać wszystkie egzaminy na studia :) Nie wiem czy da się napisać teorię w piątek czy muszę czekać aż do lipca.
Colin is the best

Postprzez ella » wtorek 15 czerwca 2004, 09:55

Colin is the best napisał(a):Może ktoś wie ile się teraz czeka na egzamin teorytyczny :?: Ja wyjeździłem swoje 17h i mam się teraz właśnie zapisywać, tyle że w poniedziałek wyjeźdźam na 2 tygodnie, aby napisać wszystkie egzaminy na studia :) Nie wiem czy da się napisać teorię w piątek czy muszę czekać aż do lipca.

Obawiam się, że do piątku to na pewno nie zdążysz zdać teorii :(
ella
Moderator

Postprzez bialy » wtorek 15 czerwca 2004, 22:00

Jezeli chodzi o wawe to ok 2 tygodni moze juz krocej.

Jak bylem na teorii to znalem wiekszosc pytan na pamiec. Trafily mi sie 3 ktorych nie znalem.
bialy

Postprzez Pysia » niedziela 20 czerwca 2004, 15:19

Teoria już za mną.
:D
Niestety placyk nie poszedł mi za dobrze :cry:
i muszę jeszcze raz podchodzić.
Najgorsze jest to czekanie...aż 3 tygodnie.
Pysia

Postprzez sharky » niedziela 20 czerwca 2004, 17:07

Pysia napisał(a):Najgorsze jest to czekanie...aż 3 tygodnie.

A moze tylko 3 tyg :wink: Ja musze czekac 4 tygodnie - ale pewnie znow szybko to zleci :)
sharky

Powrót do Egzamin na prawo jazdy