Wycofanie pieniędzy z WORDu

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Wycofanie pieniędzy z WORDu

Postprzez Milka90 » środa 17 czerwca 2009, 20:36

Witam, mam mały problem z pieniędzmi, które zostały w wordzie. Z powodów niezależnych ode mnie nie moglam stawić się na egzamin, więc połowa kaski jaką wpłaciłam przepadła. i teraz moje pytanie: Czy moge wycofać tę drugą połowę, która teoretycznie należy do mnie, jednak nadal jest na ich koncie czy gdzieś tam? Musze pisać jakieś podanie czy coś? Czy po prostu iść do tego nieszczęsnego okienka, dać dowód i poprosić o zwrot pozostałej sumy???
Waiting on the world to change :)
Milka90

Postprzez Duszek » czwartek 18 czerwca 2009, 18:12

Podejdź do WORDu. Najprawdopodobniej będziesz musiała napisać wniosek o zwrot pieniędzy. Procedury mogą być różne, w zależności od WORDu. Ale chyba przeważnie (?) trzeba czekać na przekaz pieniędzy pocztą/na konto; nie dostaje się ich na miejscu.
Ósma pasażerka mazdy.
Szczęśliwa posiadaczka kategorii B i C :D
C+E - w trakcie.
A i D - w planach :wink:
Duszek

Postprzez cman » czwartek 18 czerwca 2009, 18:47

U nas na przykład trzeba podejść do okienka z dowodem wpłaty, kobita coś tam podpisuje i podbija, potem do księgowości i wypłata na miejscu.
cman

Postprzez etto » czwartek 18 czerwca 2009, 19:53

Mi na "koncie" krakowskiego MORDoru zostały jakieś pieniążki po 3 egzaminach, zapomniałem o nich i jakiś miesiąc po ostatnim wysłano mi 50 zł przekazem pocztowym :-)
Prawko odebrane !
Koniec przygody z MORDorem w Krakowie.
etto

Powrót do Egzamin na prawo jazdy