Witam! Poczytałem forum jako osoba niezalogowana lecz nie znalazłem odpowiedzi na nutrujące mnie pytanie.
Kilka m-cy temu zdawałem egzamin po raz trzeci... niestety bezskutecznie. Po egzaminie udałem się do WORD-u aby ustalić datę następnego egzaminu. Zapłaciłem za egzamin praktyczny (do dziś mam ten kwit), po czym powiedziano mi, że po trzech nieudanych próbach zdania egzaminu praktycznego muszę dokupić w szkole 5 dodatkowych godzin jazdy i okazać w WORD-zie, że wykupiłem te dodatkowe 5 godzin. Dopiero wtedy mógłbym się umówić na egzamin praktyczny. Niestety gdybym to nawet zrobił... upłynęłaby półroczna ważność egzaminu teoretycznego.
Moje pytania są takie:
-czy 112zł które wpłaciłem ponad pół roku temu na egzamin praktyczny jest jeszcze aktualne?
-czy mogę najpierw zdać egzamin teoretyczny którego ważność mi przepadła... dopiero po jego zdaniu dokupić obowiązkowe 5h jazdy i zapisać się na egzamin praktyczny?
- czy jednak kwit potwierdzający dokupienie 5-ciu dodatkowych h muszę przynieść przed umówieniem się na egzamin teoretyczny?