czas oczekiwania

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

czas oczekiwania

Postprzez fan_speedway » wtorek 04 sierpnia 2009, 16:43

Od czego zależy czas oczekiwania na egzamin praktyczny po zaliczonym teoretycznym. Bo czytam i słyszę że np ktoś miał teoretyczny o 8 a praktyczny dopiero o 11. Czy jak zaliczę np. egzamin teoretyczny w 5 minut to mniej będę czekał na praktyczny???
Proszę o szybką odpowiedź.
fan_speedway

Postprzez Driver'ka » wtorek 04 sierpnia 2009, 16:55

Heh, możesz nawet teoretyczny zakończyć w minutę, a i tak będziesz musiał czekać aż cała grupa skończy. O której zaczniesz praktyczny nie zależy od szybkości zdania teoretycznego, ale od pewnych formalności typu: ilość osób w grupie, pozycji na liście zdających, długości zdawania osób przed tobą itp.
Obrazek

Obrazek
Driver'ka

Postprzez fan_speedway » wtorek 04 sierpnia 2009, 17:20

Jak jest według pozycji na liście i lista jest robiona według alfabetu to może być, wtedy szybko pójdę. Dla mnie to ma znaczenie, gdyż jak robię coś z marszu to elegancko mi to wychodzi, a jak będę musiał czekać, to potem jest rozmyślanie, różne głupie myśli mi przychodzą do głowy i się bardziej denerwuje.
fan_speedway

Postprzez Driver'ka » wtorek 04 sierpnia 2009, 18:21

Niestety nie jest to za bardzo zależne od Ciebie, czy wystartujesz na początku, czy na końcu. To kwestia losowa. Teraz pewnie leci alfabetycznie, ale jak ja zdawałam 2 lata temu, lista nie była ułożona alfabetycznie. Poza tym teraz jest jakaś akcja z numerkami na placu i idzie się wg numerków. Nie wiem czy wszędzie, ale akurat w moim WORDzie tak.
W każdym razie jakby nie było nie możesz sobie od tak przyspieszyć zdawania egzaminu.
Obrazek

Obrazek
Driver'ka

Powrót do Egzamin na prawo jazdy