Na co uważać ?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez JaczaQ » sobota 15 sierpnia 2009, 19:21

Ja zdawałem 6 sierpnia z pozytywnym skutkiem. W PORD Gdynia trzeba ruszać z ręcznego na wzniesieniu, jest to chyba warunek zaliczenia zadania. Uważaj na pieszych, i sygnalizację ze strzałką warunkową. Ponadto zwracaj uwagę na prędkość, przy dobrych warunkach staraj się jechać z prędkością zbliżoną do maksymalnej dopuszczalnej. Ogólnie rozglądaj się a będzie dobrze. :) Powodzenia.
Początek kursu - 11.03.2009

Egzamin praktyczny (+) - 06.08.2009 (PORD Gdynia)

(8/13/09) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.

(8/18/09) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
JaczaQ

Postprzez silossi » sobota 15 sierpnia 2009, 19:46

Pomyłka. . .czasami się zdarza.

Pozdrawiam, silossi. ;)
Ostatnio zmieniony sobota 15 sierpnia 2009, 22:39 przez silossi, łącznie zmieniany 2 razy
silossi

Postprzez Septolete » sobota 15 sierpnia 2009, 21:59

Gdzie znajduje się szyba między fotelem egzaminatora, a egzaminowanego? :roll:

Pozdrawiam.
Septolete

Postprzez noobio » sobota 15 sierpnia 2009, 22:09

chodzi raczej o szybę boczną :wink:
no a że rusza się nie z ręcznego (choć jest to wymagane) można łatwo poznać po zapalonych światłach stopu nie :D
noobio

Postprzez Septolete » sobota 15 sierpnia 2009, 22:16

Wiem o jaką szybę chodzi, ale chciałem lekko zasugerować, że w niektórych ośrodkach egzaminator na górce siedzi w samochodzie :twisted:
Septolete

Re: Na co uważać ?

Postprzez wersowa » niedziela 16 sierpnia 2009, 12:36

Endriu64 napisał(a):Witam, jeszcze 3 tyg do egzaminu i coraz bardziej się boje ;) i chciałbym usłyszeć rady osób które juz oblewały i zdały egzamin, jakie błędy popełniacie i na co uważać ?

Jak coś zrobisz źle, nie myśl o tym!!! Jak np: nie włączysz kierunkowskazu to tylko pamiętaj by następnym razem go włączyć, a nie rozpamiętuj, że nie włączyłaś i już masz jeden błąd i takie tam...., jedź dalej, jakby nic się nie stało, bo jak zaczniesz rozpamiętywać to siądzie Ci koncentracja na jeździe i kolejne błędy masz jak w banku.

To jest tylko egzamin, nic strasznego, można go przecież powtórzyć, więc się nie stresuj za bardzo ale pamiętaj, ze odrobina zestresowania się przydaje, bo sprawia, że stajesz się bardziej skupiona, a wydaje mi się, że to podstawa do zdania tego egzaminu.

Takie oto moje rady :lol:

POWODZENIA!
wersowa

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy