oblana teoria na łączonym :(

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

oblana teoria na łączonym :(

Postprzez endrju86 » czwartek 20 sierpnia 2009, 10:30

Witam wszystkich jako że to mój 1 post :)

Zdawałem pierwszy raz egzamin (łączony) kat. b ale niestety poległem już na teorii :(
Stąd mam pytanie jak wygląda sprawa z płatnościami bo zapłaciłem również za egz. praktyczny do którego nie zostałem dopuszczony
endrju86

Postprzez kav3k4 » czwartek 20 sierpnia 2009, 11:19

Jeśli chodzi o to, czy Ci zwrócą pieniądze za egzamin praktyczny to odpowiedź brzmi: nie :wink:
kav3k4

Postprzez przemcus » czwartek 20 sierpnia 2009, 11:23

To nie jest przypadkiem tak, że przy następnym zapisywaniu się płaci się 50% ceny egzaminu praktycznego?
przemcus

Postprzez gosiawin » czwartek 20 sierpnia 2009, 11:30

Dokładnie tak(56zł) + oczywiście za egzamin teoretyczny(22zł)
gosiawin

Postprzez joanna12 » piątek 21 sierpnia 2009, 14:18

Że COOOO ??????

chyba sobie ktośpo prostu kpiny urządza, że jak się zapisze na łączony to mi kasa z praktycznego przepadnie w przypadku niezdania teorii.

Cały czas byłam przekonana, ze po prostu kasa z praktyki mi przechodzi na następny termin a płaci się tylko teorię.

To już wolęw Zambii zadawać prawo jazdy niz w tym popapranym śląskim wordzie gdzie na egzamin mam czekać 3 MIESIACE !!!!

:)
joanna12

Postprzez mk61 » piątek 21 sierpnia 2009, 14:20

Nikt Cię tu nie trzyma. Życzę miłego pobytu w Zambii.
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Postprzez joanna12 » piątek 21 sierpnia 2009, 14:34

No i bardzo się cieszę, że nie będe musiała więcej widzieć polskich Wordów. Poza tym co Cię tak uraziło ? Przecież to jest zdzieranie kasy z kursantów.
Niby dlaczego te pieniądze nie mogłyby przejść na kolejny egzamin ? Wytłumacz mi to jakoś sensownie.
joanna12

Postprzez mk61 » piątek 21 sierpnia 2009, 14:39

Nie mogłyby, bo w tym momencie robisz "lukę" w planie egzaminów i zamiast Ciebie, mógłby być ktoś inny, kto podszedł do praktycznego, ale nie zdał np. na placu.

Może się zdenerwujesz, ale powiem Ci, że jak nie podejdziesz do egzaminu w danym terminie, to też pieniążki przepadają (nie całe, ale jednak).

Poza tym. Prawo Jazdy z Zambii chyba nie podlega wymianie w Polsce :lol:
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Postprzez joanna12 » piątek 21 sierpnia 2009, 14:54

Tą lukę możnaby szybko zapełnić. Wystarczy poczytać watek o zamianie terminu egzaminu. Z pewnością znaleźliby się chętni. Tymbardziej, że ilość takich osób niezdających teorię z pewnością duża nie jest.
joanna12

Postprzez DEXiu » piątek 21 sierpnia 2009, 15:41

joanna12 napisał(a):Tą lukę możnaby szybko zapełnić. Wystarczy poczytać watek o zamianie terminu egzaminu. Z pewnością znaleźliby się chętni. Tymbardziej, że ilość takich osób niezdających teorię z pewnością duża nie jest.

Bez wątpienia w ciągu tych 20 minut jakie upływają pomiędzy częścią teoretyczną a praktyczną egzaminu łączonego zdążą wypisać z tego terminu Ciebie i wszystkich którzy również oblali teorię i znajdzie się tłum chętnych do zapisania się na egzamin praktyczny "natychmiast" :lol:
DEXiu

Postprzez Edward20 » piątek 21 sierpnia 2009, 16:34

joanna12 napisał(a):Tą lukę możnaby szybko zapełnić. Wystarczy poczytać watek o zamianie terminu egzaminu. Z pewnością znaleźliby się chętni. Tymbardziej, że ilość takich osób niezdających teorię z pewnością duża nie jest.

czy Ty masz 12 lat czy udajesz trola? Myslisz ze beda sie paprac i wydzwaniac do wszystkich czy w ciagu 30minut dojada zdawac prawko? Ty chyba jestes nie powazna! A ludzie ktorzy nie zdaja teorii to w ogole nie powinni zasiadac za kierownica! Kurde pytania sa jawne jest ich tylko 500 i jescze nie zdac? To jest kpina i moim zdaniem powinna byc jakas ustawa ze pol roku trzeba odczekac, moze wtedy ludzie by zmadrzeli i sie wkoncu nauczyli czy nawet wykuli na pamiec a nie ze pozniej sa kolejki jak piszez po 3miesiace! I to nie jest wina WORDow co baranow ktorzy ida i nie zdaja teori po 3razy w ciagu 2mieisecy!

Jedz do Zambii i nie zawracaj tu gitary swoimi problemami
Edward20

Postprzez joanna12 » piątek 21 sierpnia 2009, 19:14

Edward20 napisał(a):
joanna12 napisał(a): ... nauczyli czy nawet wykuli na pamiec a nie ze pozniej sa kolejki jak piszez po 3miesiace! I to nie jest wina WORDow co baranow ktorzy ida i nie zdaja teori po 3razy w ciagu 2mieisecy!

Śmieszny jesteś. Z pewnościa kolejki w Wordach sa spowodowane tymi kilkoma osobami co nie zdały teorii !!! Ile ich jest 2 , 3 dziennie ??
A kolejki jak były tak są. Więc mnie nie rozśmieszaj.

Poza tym chłopcze jakbyś chciał wiedzieć teorię zdałam bez problemu.

No cóż może lepsza jest propozycja pani z okienka z Wordu ,,Proszę przyjeżdżać i się pytać czy się coś zwolniło ?,,SIC
Jeszcze lepsze rozwiązanie- codzienne wycieczki do Wordu.

A baranami to sa Ci właśnie, którzy wykuli testy na pamięć a później ich jazda wygląda jak wygląda. Poza tym nie ja jedna jestem NIEZADOWOLONA z terminów Wordów więc weź chłopcze sobie wyluzuj.
joanna12

Postprzez joanna12 » piątek 21 sierpnia 2009, 19:27

Edward20 napisał(a):
joanna12 napisał(a):To jest kpina i moim zdaniem powinna byc jakas ustawa ze pol roku trzeba odczekac, moze wtedy ludzie by zmadrzeli i sie wkoncu nauczyli

,,A nie pomyślałeś nad jakąś ustawą, która zabraniałaby osobom, które nie zdały praktyki nie przychodzić przez pół roku ? Najwyraźniej ktoś nie potrafi jeździć, jeżeli nie potrafi zdac egzaminu i tez jest baranem,, - Twój tok myślenia. To może przez nie są takie terminy ?
joanna12

Postprzez noobio » piątek 21 sierpnia 2009, 19:34

zdawalność teorii jest na poziomie 75% więc obawiam się, że jednak dziennie oblewa więcej niż 2-3 osoby :wink:
noobio

Powrót do Egzamin na prawo jazdy