przez piotrekbdg » środa 26 sierpnia 2009, 19:32
przez exasperation » środa 26 sierpnia 2009, 19:46
przez sisok » środa 26 sierpnia 2009, 20:08
exasperation napisał(a):Jeżeli w Twoim regionie są egzaminy na Grande punto to wszystkie WORD-y mają Grande punto. A różnicy chyba nie ma zbytniej co do zwykłego punciaka. Mnie się wydaje że Grande jest ładniejsze i tyle. :D Też zdaje na Grande ale jakby mi dali inny samochód to bym pojechała. Jak Cię nauczyli jeździć to pojedziesz każdym samochodem. Takie jest moje zdanie.
przez exasperation » środa 26 sierpnia 2009, 20:20
przez sisok » środa 26 sierpnia 2009, 20:35
exasperation napisał(a):Po coś wprowadzili tylko jeden typ samochodów na egzamin. Zdajesz w Dąbrowie? ;>
Jak tak to są Grande na miliard procent!
przez exasperation » środa 26 sierpnia 2009, 20:44
sisok napisał(a):
Tak w Dabrowie, no to mnie uspokoileś. Jeden problem z głowy.
Ty też w DG ? :P
przez ella » środa 26 sierpnia 2009, 21:43
regulamin napisał(a):7. Temat wątku powinien być odpowiednio sformułowany i powinien jednoznacznie określać jego treść. Jeden wątek - jeden temat. Tematy typu "Kilka pytań....", "Pomocy", "Ważne pytanko", "Pytanie" itp. będą blokowane lub usuwane.
regulamin napisał(a):6. Przed napisaniem swojej wiadomości zapoznaj się z tematami w dziale „Najczęściej zadawane pytania” (FAQ). Przeszukaj też forum (opcja SZUKAJ) i sprawdź, czy ktoś wcześniej nie zaczął już takiego tematu. Jeżeli mimo to nie znalazłeś tam bezpośredniej odpowiedzi na swoje pytanie, to dopisz swoją wiadomość w istniejącym wątku.