Egzamin na Kategorie A i B

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin na Kategorie A i B

Postprzez Ripper » wtorek 08 grudnia 2009, 17:27

Witam zacząłem kurs na kategorie A I B jednocześnie. Na kategorie B już wyjeździłem prawie wszystkie godziny a na kategorie A wyjeździłem 1 godzinę (aktualnie egzaminy są odwołane jak wiadomo jest zimno) Chce zrobić sobie teorie na kategorie A i B jednocześnie a potem chce zrobić praktykę na kategorie B a na kategorie A dopiero na wiosnę. Szef szkoły jazdy w której jestem mówił że jak zdam teraz kategorie B to nie wydadzą mi teraz prawa jazdy poprostu będą czekać aż skończę kategorie A. Mówił że muszę składać jakąś rezygnacje i jak wyrobią mi prawo jazdy na B to potem musze składać papier że znów chce zdawać A i jak zdam to wymiana prawa jazdy. Może mi ktoś powiedzieć czy tak faktycznie jest i co w takiej sytuacji robić ? Gdzie składa się te rezygnacje i wogóle ? Pozdrawiam
Ripper

Postprzez Olin » wtorek 08 grudnia 2009, 18:12

Wszystkie informacje w tej sprawie uzyskasz telefonując do WORD tam gdzie będziesz składał papiery. Taki sposób uzyskania informaci wydaje się najlepszy, ponieważ unikniesz późniejszych ewentualnych nieporozumień. Wpisz WORD oraz miasto wojewódzkie gdzie zamieszkujesz w przeglądarkę i tam znajdziesz wszystkie informacje teleadresowe.
Olin

Powrót do Egzamin na prawo jazdy