pytanie dotyczace kat A

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

pytanie dotyczace kat A

Postprzez bamboocha » sobota 19 grudnia 2009, 18:37

a więc mam za soba teorie na a i b oraz zdany praktyczny b, nie moglem zdawac w tym samym osrodku kat a ze wzgledu na okres 'ziomowy' wiec postanowilem przeniesc moje dokumenty do innego osrodka egzaminowania gdzie mozna zdawac na kat a wiec troche to wszystko trwalo.. i tu moj problem niezbyt pamietam zadan na placu na kat A i jak to ma wygladac, kiedy zalozyc kask, co moze zostac wylosowane. szukalem na forum ale widzialem posty na 'starych' zasadach gdzie wszystko trzeba bylo sprawdzac a nie losowe podzespoly. ze wzgledu ze nauke mialem na niezbyt wielkim placu chcialbym rowniez zapytac jak wyglada powiazanie ósemki ze slalomem, chodzi mi o to czy po wykonaniu 5ciu ósemek odrazu rozpoczynam slalom czy mam wjechac do slalomu tak jakby od drugiej strony, czy moze to zalezy od egzaminatora i go o to zapytac? za odpowiedzi dziekuje :)

egzamin prawdopodobnie bedzie na tym placu aczkolwiek w 100% pewny nie jestem czy uległ on zmianie [MORD TARNÓW]
Obrazek
bamboocha

Postprzez alez-fajnie » niedziela 20 grudnia 2009, 22:25

Może obejrzyj jakieś przykładowe filmiki, na których pokazane jest, jak wykonywać manewry na egzamin kategorii A? Z kategorii B jest tego w internecie całkiem sporo.
alez-fajnie

Powrót do Egzamin na prawo jazdy