Egzamin Kat C - Katowice

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin Kat C - Katowice

Postprzez MiHao » poniedziałek 18 stycznia 2010, 14:48

Witam .
5 luty 2010 godzina 6:30 - oto termin mojego egzaminu na prawo jazdy kategorii C .
Chciałbym zaczerpnąć pewnych informacji na temat egzaminowania w WORD Katowice .
Pytanie kieruje do tych co już zdali , i wiedzą jak zdać , na co łapią egzaminatorzy , czy są jakieś pułapki ?
Jak wygląda sprawa na placu .

Za wszystkie podpowiedzi będę wdzięczny ..
MiHao

Postprzez pablo158 » wtorek 19 stycznia 2010, 18:48

http://www.grupa33.jgora.pl/Article50.phtml

Wejdz sobie na ta strone i poczytaj o placu...masz tam wszystko napisane :wink:
Ja nie zdawalem w Katowicach wiec nie powiem Ci jak tam wyglada egzamin na miescie. Ale po takich malych uliczkach Cie ciagnac nie bedzie no bo napewno maja lub w wiekszości, tam zakaz wjazdu pojazdow pow. 3.5t.
Praktycznie rzecz biorac to jak zdasz plac to masz juz prawko w kieszeni...bo na miescie nie ma parkowan...tylko jezdzisz. No niekiedy zdarza sie zawracanie ale to juz zalezy od egzaminatora.

Egzaminator moze uwalic za byle co...za mala <&%#$@>...to duzo tez zalezy na jakiego trafisz i i jaki bedzie miec humor. Na kat. B juz to napewno przerabiales. Ale jak potrafisz jezdzic i dobrze radzisz sobie z prowadzeniem to powinienes zdac.
Mi instruktor powiedział: Kat. C jest najłatwiej zdac ze wszystkich innych.
Pozdrawiam
Kat. B - 08.09.08
Kat. C - 09.09.09
pablo158

Powrót do Egzamin na prawo jazdy