Egzamin rodzielny

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin rodzielny

Postprzez nunchaku » sobota 27 lutego 2010, 14:22

Chcę zdać jak najszybciej teorię,a praktyke zostawić aż ruszą egzaminy(warunki atmosferyczne).
Czy ktoś się orientuje jaka jest różnica w procedurach?
Tzn. Załóżmy,że zdaje łączony. Wypełniam wniosek,zanoszę i umawiam się na termin i jest wszystko OK, ale czy osobno mam zanosić wniosek na praktykę i na teorię jeśli zdecyduję się na rodzielny?
Założmy,że idę tylko na teorię więc wniosek wypełniam (tak samo jak na łączony?) z tą różnicą,że przy okienku mówię,że decyduję się tylko na teorię?

Co potem,kiedy przyjdzie czas na praktykę?
Znowu muszę wypełniać wniosek? Coś jeszcze w nim zaznaczyć? Muszę mieć jakieś potwierdzenia odnośnie tego,że zdałem teorię?
Jeśli ktoś wie jak to wygląda to proszę o dokładne opisanie ;)

Z góry dzięki..pozdrawiam :)

PS.W którym miejscu na wniosku, rodzic ma się podpisać, że się zgadza na egzamin? Chodzi o kategorię A1, więc o niepełnoletność.
nunchaku

Postprzez BlueDevil » sobota 27 lutego 2010, 14:34

na kat A praktyka rusza juz od marca wiec masz problem z glowy, ustalajac termin mozesz powiedziec co sobie zyczysz, zaproponuja ci daty to sobie wybierzesz, okres 6 miesiecy od zdanej teorii liczy sie od momentu gdy word uruchomi praktyke,
BlueDevil

Powrót do Egzamin na prawo jazdy