Do Sz.Pan dyrektor word w.... (miejscowosc)
Dzień dobry! Zwracam się do Pana z uprzejmą prośbą o przesunięcie terminu egzaminu praktycznego z dnia 2013-01-21 . na KAŻDY szybszy termin do 18 stycznia, w gre wchodzi każdy dzień oraz obojętnie jaka godzina (ja się dostosuję) , byle by egzamin odbył się do 18 stycznia, Prośbę swoja motywuję tym , iż okazało się że 19 stycznia mam nie odwołalny wyjazd z rodzicami na ferie zimowe, jest to jedyny okres, w którym moge spędzić czas z rodziną , oraz zapomnieć o codziennych problemach, terminu wyjazdu niestety nie da się przesunąć , będe bardzo wdzięczny jeżeli znalazł by się jakiś szybszy termin, ponieważ ferie zimowe są tylko raz w roku, ciężko pracowałem cały rok, ucząc się by zasłużyć na ten oto wyjazd rodzinny, a termin mojego wyznaczonego egzaminu krzyżuje wszystkie plany.
Dziekuje za rozpatrzenie mojego wniosku. Proszę równiez o telefoniczne powiadomienie mnie o podjętej przez Pana decyzji.
Z wyrazami szacunku - (podpis).
Mam male pytania do was forumowicze (co kilka głow to nie jedna jak to mówią):
1.Czy podany powód może być ?
2.co ewentualnie mogłbym zmienić / dodać ?
ponieważ jutro oddaje taki oto wniosek, wiec gdyby ktoś mi pomógł go edytować lub ocenić czy może być taki jak jest bede BARZDO WDZIĘCZNY