:( :( :(

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Cubaza » czwartek 17 marca 2005, 22:28

Ja trzymać będę napewno. :)
Cubaza

Postprzez betii » piątek 18 marca 2005, 14:20

ide na ten cholerny egzamin ... ale jeszcze nie zapisana... to bedzie ostatnia proba bo i tak nie mam czasu na wiecej bo lece dalekoooooooo.... i wroce dopiero po wakacjach..
betii

jaki będzie finał???czyżby znowu porażka ?! :)

Postprzez Madziunia!!! » wtorek 22 marca 2005, 10:47

Jutro ten dzień....chwila prawdy.....:)
Zdam albo nie zdam....oto jest pytanie!!! :)
Jutro Wam powiem!!!
Pozdrawiam.....
Madziunia!!!

Postprzez betii » wtorek 22 marca 2005, 13:58

1 kwiecien 8 rano znowu ide.. zobaczymy jak bedzie...
betii

nadzieja....

Postprzez Madziunia!!! » wtorek 22 marca 2005, 15:38

Jeśli ja jutro znam,to Ty na pewno też!
W każdym bądź razie życzę Ci tego z całego SERDUSZKA :)

Ja już jestem po egzaminie!!!Tym razem ZDANY!!!!!!!!!!!!!!
Jestem najszczęśliwszą osobą na świecie!!!To chyba dzięki Waszemu wsparciu!!dzięki za wszystko!Za miłe słowa!!!!! Duże ,cmok. dla Was!Dzięki!

ps.plac bezbłedny,na mieście kilka potyczek ,ale egzaminator okazał się bardzo wyrozumialą osabą,Zycze Wam takich egzaminatorów!!!
Pozdrowionka!!
Madziunia!!!

Postprzez Wojtek Malicki » czwartek 24 marca 2005, 03:56

No widzisz, nie taki wilk straszny :) A wszystkim załamanym powiem, że zdawałem 8 razy i do dziś nie mam prawka. Ten 8 raz mnie podłamał i zrobiłem sobie przerwe, ale teraz zamierzam kontynuować do oporu, bo w końcu po to aby zdać wszystko to zaczynałem. A zdawać będę do oporu, nawet jeśli miałoby to być 50 podejść, albo i więcej!
Tak więc ludziska, każdy oblany egzamin to oczywiście wielkie rozgoryczenie, ale pomyślcie sobie o zdanym, jaka to radość. Ja chcę tego doświadczyć, dlatego też wracam do mojej przygody z prawkiem. Wam polecam zrobić to samo.
Wojtek Malicki

Postprzez Cubaza » czwartek 24 marca 2005, 07:59

BRAWO tyle mogę napisać sam od Siebie:) Pozdrawiam :) A pozatym to wierzyłem w Ciebie i wiedziałem jakoś tak w podświadomości, że za tym razem zdasz:)
Cubaza

ogromna radość!

Postprzez Madziunia!!! » czwartek 24 marca 2005, 11:16

Zyczę wszystkim zdającym wytrwałośći,ponieważ mement w którym usłyszycie od egazinatora ,,Dziekuję Pani/u ,egzamin zdany pozytywnie,zyczę szerokiej drogi..,, Jest naprawdę niesamowitym,wyjątkowym momentem...Uwierzcie...!!!Mnie sprawił naprawdę wiele szczęścia!
Jak już wyszłam z tego samochodu ,to nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać,bo łzy same nasuwały mi się do oczu!! :)
Super,super,super!!
Pozdrawiam

Ps : Betti, głowa do góry, trzymam kciuki, będzie dobrze,jeśli mnie się udało ,to Tobie z pewnościa też!Zobaczysz....:) Jestem o tym przekonana ;)
Madziunia!!!

Postprzez Kasia » czwartek 24 marca 2005, 23:16

A ja mam inną propozycję - naprawdę dobry instruktor (sa tacy) i ....już!
Kasia

Postprzez Madziunia!!! » piątek 25 marca 2005, 09:57

Ja myślę ,że dobry instruktor ,to 95 % najważniesza rzecz a te pięć procent , to fart i ,,wyrozumiały,, w porządku,egzaminator!Ja chyba do takiego miałam szczęście!!
Ja osobiście teraz wiem,ze jak bym miała wybierać teraz jakis ośrodek szkolenia ,to na pewno nie wybrałabym tego w którym zaczynałam się szkolic!Proponuję nim ktoś zdecuduje się na kurs prawa jazdy dobrze obeznać się w szkołach jazdy i dobrych instruktorach a potem działać!Nie sugerować się ceną,czasami lepiej zapłacić więcej niż potem żałować!!
Pozdrawiam!
Madziunia!!!

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy