Kolo troche dziecinny i bardzo przekonany o swoich umiejetnosciach prowadzenia pojazdu.
Wbrew moim zaleceniom, uparl síe, ze pojdzie na egzamin, poszedl, i oblal.
Pech chcial ( albo i nie Pech ), ze drugi egzamin jechal z tym samym egzaminatorem. Poidczas parkowania rownoleglego, wjechal prawym tylnym kolem, na kraweznik i tym sposobem oblal po raz drugi.
Po 3 miesiecnej przerwie wziol 2 x 45 min lekcje, nie musze chyba tlumaczyc, ze to kropla w morzu. Podczas jazdy oblak kilkakrotnie, a najsmieszniejsze bylo, ze na koncu podsumowal, ze wcale zle nie bylo, no coz, opinie sa rozne, o czym go poinformowalem.
W Srode pojechalismy na egzamin. Kursant zostal w aucie a ja powedrowalem do egzaminatorow.
Okazalo sie, ze jeden z nich za nami jechal i stwierdzil, ze owy nie potrafi nawet jechac prosto.
Egzaminator ktory jechal z nami egzamin zostal o tym przez niego poinformowany.
Podczas wjazdu do strefy / obszaru Zamieszkania ( predkosc 4 - 7 km/h ) Kolo depnal w klocki i prawie wykonal hamowanie awaryjne. Egzaminator poinformowal go o bledzie i o tym, ze moze juz przerwac egzamin, przymknal jednak oko ale poinformowal go o tym, ze przy nastepnym bledzie egzamin zostanie przerwany.
Pare minut pozniej przerwal egzamin za bledne ( zbyt dalekie ustawienie sie od kraweznika - jazda w ruchu z naprzeciwka ). No i sie zaczelo ! Dyskusja, nerwy.
W efekcie koncowym, egzaminowany oswiadczyl, ze jezdzi bez PJ. Egzaminator npoinformowal go, ze przekaze to dalej ( do urzedu ).
Sprawa w toku, zobaczymy, co z tego wyniknie.

na coś, co my mamy na co dzień....
 na coś, co my mamy na co dzień....

dawno mnie tutaj nie było, ale widzę że jest tutaj bez zmian. Pozwolę sobie pojechać troszki po "bandzie" ....najwyżej dostanę bana, ale strzyka mnie to .....absensja na forum dobrowolna czy przymusowa ...wisi mi to
 dawno mnie tutaj nie było, ale widzę że jest tutaj bez zmian. Pozwolę sobie pojechać troszki po "bandzie" ....najwyżej dostanę bana, ale strzyka mnie to .....absensja na forum dobrowolna czy przymusowa ...wisi mi to