Rozmowa podczas jazdy

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Pysia » poniedziałek 12 lipca 2004, 10:13

Jestem już po egzaminie i podczas jazdy egzaminator nic nie mówił, oprócz kierunku jazdy w prawo czy lewo itd.
Nie komentował też mojej jazdy, :D czyli wszystko było o.k.
Pysia

Postprzez Aarienka » wtorek 13 lipca 2004, 15:56

moja gratulacje!!! Ja mam egzamin 10 sierpnia godz 11:30, ale najpiewr komp potem jazda wiec trzymjacie za mnie kciuki acha i radzicie a bym sie nie odzywala pierwsza czyli tylko przyslowiwowe "dzien dobry" i wsio do samochodu... :) eehhhhhhh..jakos to bedzie...
Aarienka

Postprzez piotreek » sobota 05 sierpnia 2006, 15:40

ja miałem egz 1 sierpnia. Standardowe powitanie i żadnej prywatnej gadki. Jedyne co powiedział oprocz kierunku jazdy, to ze nie właczyłem migacza, jak wymijałem przeszkodę, a ja mu na to, ze właczyłem, ale chyba za krótko, ze nie zauważył. Poza tym nic. Tym bardziej podczas jazdy na moto nic nie mowił, oprocz kierunków.

Na koniec powiedzał, ze zdałe,m

za 1 razem :-)
Rozpoczęcie kursu: 17 maj 2006
Egzamin teoretyczny, praktyczny kategorie A i B: 1 sierpień 2006 zdane za 1 razem :-)
piotreek

Postprzez kgab » niedziela 06 sierpnia 2006, 22:13

Co do rozmowy to mam takie pytanie. Kiedy wykonam jakiś manewr (np. parkowanie, zawracanie itd.) to czy egzaminator może mi powiedzieć (powinien\nie musi\nie może?) czy jest on zaliczony\nie zaliczony? Bo powiem szczerze, że to by mi bardzo sprawę ułatwiło, ponieważ na moim pierwszy egzaminie myślałam, że egzaminator nie zaliczył mi drugiej proby parkowania (nic nie powiedzial, ale pokrecil glowa i westchnal, cos w tym stylu) no i dalej jechałam sobie tak "luźniej", nie to że już odpuściłam, ale sami wiecie jak sie jedzie, kiedy wie sie już, że biała karteczka za chwilkę.
A więc jak? Może mnie informować "zaliczone\nie zaliczone" ?
kgab

Postprzez Tomek_ » wtorek 08 sierpnia 2006, 20:34

kgab napisał(a):A więc jak? Może mnie informować "zaliczone\nie zaliczone" ?

Moze,ale nie musi, nic mu tego nie zabrania ani nie nakazuje.
Kat. B i C za pierwszym podejściem.
Testy na prawo jazdy 2013
Tomek_

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy