Egzamin w Opolu

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin w Opolu

Postprzez monika1807 » środa 23 sierpnia 2006, 12:46

Witam! Zdawał może ktos egzamin w Opolu? A jak tak to możecie sie podzielic wrażeniami z egzaminu? Jacy sa egzaminatorzy w tamtejszym wordzie? I jakie trasy sa najczęściej wybierane? pozdrawiam!
monika1807

Postprzez She18 » środa 23 sierpnia 2006, 13:52

Polecam opcje SZUKAJ tam napewno cos znajdziesz a szczegolnie w dziale egzamin zdany/oblany

pozdro
Egzamin zdany:12.05.2006r.
Prawko odebrane:24.05.2006

Obrazek
She18

Egzamin w Opolu

Postprzez monika1807 » środa 23 sierpnia 2006, 15:32

No właśnie szukałam, i niestety niewiele tego było. A raczej nie na temat, bo jak wiadomo w każdym wordzie bywa inaczej :? Pozdrawiam!
monika1807

Postprzez wojtekkam » środa 23 sierpnia 2006, 16:47

zapewne chodzi o kat. B

Najczęściej po wyjeździe w WORD-u jedziesz w prawo. Oleską do końca i przez rynek. Czasem Okulickiego do ronda. Część egzaminatorów wyjeżdża na obwodnicę lub w stronę Częstochowy albo Kluczborka, abyś pokazała że potrafisz jeździć powyżej 50 kmph.
Trasy niestety nie wytłumaczę dokładnie, bo nie jestem w stanie przewidzieć jaka będzie.

Jeśli zaś chodzi o samych egzaminatorów to na pewno z trzema nie pogadasz. Rozpoznasz ich po… nie napiszę :-) Ogólnie nie jest źle.

Pozdrawiam,
Wojtek
wojtekkam

Egzamin w Opolu

Postprzez monika1807 » środa 23 sierpnia 2006, 18:14

Dzieki! Ja juz miałam pierwsze podejście. Niestety wynik egzaminu był negatywny. Egzaminator był młody nawet uprzejmy, ale czepiał sie szczegulów ( a mianowicie raz nie włączyłam migacza, a na mieście gdzie jechałam ok.45 kazał jechac szybciej- czyżby prowokacja?) Z wiekszych błędów to to, iz przy skręcaniu w lewo za bardzo trzymałam się prawej strony jezdni(a miałam dojeżdżac do osi jezdni). Trasa: Z Wordu w prawo i na pierwszym skrzyzowaniu w lewo na jakies osiedle. Druga próba juz za dwa tygodnie. :? Powodzenia dla wszystkich zdających :!:
monika1807

Postprzez ella » środa 23 sierpnia 2006, 18:17

Widzisz Wojtku, gdybys to co napisałeś wyżej umiescił swego czasu w relacjach z egzaminu to koleżanka nie miałaby problemu ze znaleziemien tego co ją interesuje. :wink:
Po to umieszczam tam zawsze na końcu watku, żeby wszyscy dojrzeli na czerwono napis o wpisywanie miejscowości i ewentualnie przejechanych tras.

A Twoje relacja była
zdałem dziś o 9:00
WORD w Opolu

:wink:

Oczywiście wpisanie tam relacji nie jest obowiązkiem ale jak widać innym jest ona bardzo potrzebna.
ella
Moderator

Postprzez wojtekkam » środa 23 sierpnia 2006, 23:04

Gdybym jednak umieścił to tam ciężko byłoby to znaleźć, a tak jeśli była osoba zainteresowana to wyszukała to co chciała. Jeśli teraz natomiast ktoś wpisze w wyszukiwarce: ‘Opole; Opolu’ i już ma :-) toikomu nie będzie się chciało przeglądać 600 wypowiedzi z całej Polski.

Pozdrawiam,
Wojtek
wojtekkam

Postprzez scorpio44 » czwartek 24 sierpnia 2006, 11:07

wojtekkam napisał(a):Jeśli teraz natomiast ktoś wpisze w wyszukiwarce: ‘Opole; Opolu’ i już ma :-) toikomu nie będzie się chciało przeglądać 600 wypowiedzi z całej Polski.

Ale przecież gdybyś napisał to od razu tam, to ludzie też Twoją relację by mogli znaleźć za pomocą szukajki. A jednocześnie byłaby ona umieszczona w odpowiednim topicu.
scorpio44

Re: Egzamin w Opolu

Postprzez hacker » sobota 21 października 2006, 14:30

monika1807 napisał(a):[...]Niestety wynik egzaminu był negatywny. Egzaminator był młody nawet uprzejmy, ale czepiał sie szczegulów ( a mianowicie raz nie włączyłam migacza [...])

Czy nie włączenie migacza to szczeguł?

Bez komentarza!!! :P :P
hacker

Postprzez fledgling » poniedziałek 30 października 2006, 13:35

Ja się nasłuchałam,jacy to egzaminatorzy w Opolu są be i fe :lol: ,normalnie legendy takie,że zaczęłam się w pewnym momencie zastanawiać,czy w ogóle kiedykolwiek zdam :? . A rzeczywistość okazała się zupełnie inna. Za pierwszym razem miałam bardzo fajnego egzaminatora, pomyślałam,że lepszego już na pewno nie trafię (jak już oblałam,z własnej winy).No i ... Na drugim egzaminie egzaminator okazał się fajniejszy niż ten pierwszy :).
A trasa to zazwyczaj z WORDu w prawo,później koło akademików polibudy w stronę ZWMu (podobno nazwa tego osiedla zmieniła się,niestety,nie wiem jak brzmi teraz),no i dalej to różnie bywa.Ja akurat wylądowałam na obwodnicy..Czasem jedzie się w stronę Zaodrza,na to słynne duże rondo tak ponoć uwielbiane przez egzaminatorów ;) (ci co jeżdżą po Opolu powinni wiedzieć,gdzie to jest).Dokładniej niestety nie jestem w stanie napisać :(
fledgling

Powrót do Egzamin na prawo jazdy