Pytanie do egzaminatorow: Co jest w danych zdawającego?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Pytanie do egzaminatorow: Co jest w danych zdawającego?

Postprzez roshi » sobota 09 grudnia 2006, 22:52

Witam.

Nurtuje mnie pytanie czy egzaminator wie ile razy wczesniej zdawalismy, czy pisalismy podanie o wczesniejszy egzamin, w jakiej szkole sie uczylismy i takie tam. jakie dane o nas moze uzyskac egzaminator?

pozdrawiam.
AGAINST NOBODY
roshi

Postprzez Radwan » niedziela 10 grudnia 2006, 01:57

Witam. W naszym WORDzie egzaminator przed egzaminem otrzymuje listę osób zakwalifikowanych na egzamin w której są następujące dane: nazwisko i imie, nr PESEL (data urodzenia - dotyczy osób, które nie mają nadanego numeru PESEL) kod ograniczenia - wynikający ze stanu zdrowia, nr instruktora prowadzącego i jego nazwisko i imię, nr ewidencyjny osoby egzaminowanej, rodzaj egzaminu. Akta osoby egzaminowanej, egzaminator otrzymuje dopiero po egzaminie w celu wpisania wyniku egzaminu.Przydział osób egzaminowanych do poszczególnych egzaminatorów dokonuje koordynator na podstawie losowania. Pozdrawiam
Radwan

Postprzez zbla » niedziela 10 grudnia 2006, 14:30

U nas jest podobnie, żadnych informacji na temat ilości podejść do egzaminu czy też powodów ich niezdania nie ma. Poza tym kogo by to tak naprawdę interesowało? Ja nie mam czasu i ochoty na studiowanie czyichś dokumentów przed egzaminem. Umie to zdaje (nawet jak osoba zdaje pierwszy raz), nie umie to nie zdaje (nawet jak by podchodziła po raz 30) - proste.
zbla

Powrót do Egzamin na prawo jazdy