Jak jeździsz to chyba z tatą
jasne, sorry za głupi błąd, ale po naczytaniu sie osdtatnio wypracowań c takimi bykami samemu można zgłupieć i jakoś bez zastanowienia ot napisalam:)
a ja mam inne pytanie ale też odnośnie górki bo nie ma sensu nowego tematu zakłądac, jak sie ma silnik 16-sto zaworowy do 8-smio zaworowego jeśli chodzi o ruszanie pod górke? Bo pamiętam ż na kursie szło mi dobrze ruszanie i ne miałam problemów, a tutaj tata przy nauce Astra cały czas mi mówi, że gaśnie mi dlatego bo za mało gazu i za niskie obroty (w koncu sie nauczyłam, ale napewno jest mi trudniej) a dzisiaj po namysle, powiedział, że może dlatego ze właśnie Astra ma inny silnik niż Corsa czy Punto i dlatego 16-sto zaworowy wymaga wyższych obrotów i dodania wiecej gazu przy ruszaniu - chcałam się zapytać ile w tym prawdy, tzn w tym że mojoe poczatkowe trudności przy ruszaniu Astrą mogły być spowodowane innym silnikiem, czy rzczuwiście jest róznica w ruszaniu tymi dwoma typami silników aż taka by jedym czło mi bez myslenia ok a drugim zdarza się ze autko gasnie (na kursie mi nigdy Corsa czy PUnto nie zgasło na górce,),m pytam z ciekawości bo nie wiem czy jestem tak genialna że sie tego oduczyłąm czy tez ze jednak to jest różnica - z góry dzieki:)