Ilość egzaminów

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Volter » poniedziałek 04 czerwca 2007, 17:00

tom634 napisał(a):O matko! Lepiej odpuścić :lol:

Nic nie odpuszczac :!: Do konca jak nie za 1 to moze za 2 razem a jak nie za 2 to moze za 12 razem sie uda 8)

Trzeba walczyc :!:
Volter

Postprzez Aros » środa 06 czerwca 2007, 09:48

Ja i mój kolega z liceum zdaliśmy za 7. razem, sąsiad zdał za 9., mam nawet lepszy przykład: bliźniaków, z których jeden zdał za drugim razem, a ten drugi za szóstym - wolę jeździć z tym drugim, moim zdaniem jest dużo lepszym kierowcą.
To, za którym razem ktoś zdał egzamin wcale nie świadczy o tym czy jest dobrym kierowcą czy nie. Jechałem raz z dziewczyną kolegi i chociaż zdała za pierwszym to więcej z nią nie wsiądę do samochodu, bo się po prostu boję - dziewczyna wyznaje zasadę "cała droga moja", raz skręcała w lewo z prawego pasa (na szczęście były tylko 2 a nie 3), nie mówiąc już o notorycznym łamaniu ograniczeń prędkości i wymuszaniu pierwszeństwa. Na dodatek ona właśnie dlatego, że zdała za pierwszym uważa się za lepszego kierowcę np. ode mnie. Ludzie którzy zdali za pierwszym razem nie szanują aż tak bardzo prawa jazdy jak ci, którzy zdali za czwartym, piątym, szóstym czy kolejnym, bo nie włożyli w to aż tyle pracy i wysiłku.
(2007-05-19) Egzamin praktyczny: wynik pozytywny.
(2007-05-22) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne.
(2007-05-24) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
Aros

Postprzez jembrul » czwartek 07 czerwca 2007, 00:13

święte słowa :wink:
jembrul

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy