Testy on line

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Testy on line

Postprzez Yoga » poniedziałek 23 lipca 2007, 09:54

czy te testy sa dokładnie takie same jak podczas egzaminu . Jakies 3 lata temu moji koledzy mieli testy dokładnie takie same jak podczas egzaminu zestawy sie zgadzały i wizualnie to wygladało tak samo dwoch kolegow wtedy zdało bezbłednie . Moze o same zestwy mi nie chodzi ale o to czy krzyzówki wygladaja tak samo. I mam pytanie bo sie chce zapisac do osk na a, b i c czy kiedy bede mogł przystapic do egzaminu na c jak bede miał dokument prawa jazdy czy jak zdam b to bede mogł przystapic juz do c i czy moge jezdzic podczas kursu samochodem tej kategori nie majac kategori b ?
Yoga

Postprzez tom634 » poniedziałek 23 lipca 2007, 10:07

Na C możesz, jak będziesz miał kategorię B. Pytania są identyczne, ale zwróć uwagę na parę pytań odnośnie używania świateł mijania i pierwszej pomocy.
Weteran dróg
Na co dzień jeżdżę GL500 V8 388KM
tom634

Postprzez Marcin-kg » poniedziałek 23 lipca 2007, 10:33

Tak zgadzam się pytania są identyczne na teście mój kolega zdawał jakieś 2 miesiące temu i miał takie same...... :)
Gdy prowadzisz samochód liczy się tylko ta chwila.... :)
Marcin-kg

Re: Testy on line

Postprzez ella » poniedziałek 23 lipca 2007, 11:17

Yoga napisał(a):. I mam pytanie bo sie chce zapisac do osk na a, b i c czy kiedy bede mogł przystapic do egzaminu na c jak bede miał dokument prawa jazdy czy jak zdam b to bede mogł przystapic juz do c i czy moge jezdzic podczas kursu samochodem tej kategori nie majac kategori b ?

Tu pytałeś i otrzymałeś odpowiedź
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... 0660#80660
ella
Moderator

Powrót do Egzamin na prawo jazdy