instnieje ekspresowny ? niby tak

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

instnieje ekspresowny ? niby tak

Postprzez woras » czwartek 26 lipca 2007, 22:34

Witam

Dzownilem niedawno do wordu z zapytaniem czy ostnieje mozliwosc zdania egzaminy w jakims szybszym terminie niz teraz daja tzn okolo 1.5 otoz dowiedizalem sie od pani z wordu ze jest taka mozliwosc zdawania ale tylko raz nazywa sie to egzamin ekspresowy zapisuje sie w poniedzialek w czwartek ma sie egzamin teoretyczny a po zdaniu po max 21 dniach egzamin praktyczny . slyszal ktos moze o czyms takim ? bardzo mnie to zadziwilo , i ciekaw jestem czy nie jest to tylko obiecywanie przez tel a w wordzie okaze sie ze nic pani w kasie nie wie . Podzielcie sie wasza wiedza na ten temat .

pozdrawiam
woras

Postprzez breakwonda » piątek 27 lipca 2007, 01:15

Ja jestem ze Szczecina i przynajmniej u nas jest cos takiego i ziwe sie egzamin w trybie pilnym. W poniedziałek tj.23.07 poszedłem sie zapisac własnie w tym trybie i wczoraj miałem teorie(czwartek). Po zaliczonej teorii poszedłem umówić sie na praktyke wyznaczyli mi termin 13 sierpnia , czyli prawko w 3 tygodnie,a normalnie łaczony egzamin z najblizszym wolnym terminem to 10 wrzesnia. Powstało coś takiego jak tryb przyspieszony , poniewaz jest pewien procent, ktory niestety nie zdaje teorii przez co nie moze przystapic do egzaminu praktycznego przez co robia sie dziury ktore sa wypełniane takim sposobem , dodam ze bardzo miłym i duzo ułatwiającym sposobem :) . pozdro!
breakwonda

Postprzez woras » piątek 27 lipca 2007, 01:23

ja tez szczecin
woras

Postprzez spokogosc » piątek 27 lipca 2007, 10:14

W łodzi też jest coś takiego , idziesz np: na 8 rano do WORD'u płacisz za teorię i mówisz że chcesz zdawać dzisiaj. Jak nie uda Ci się tego samego dnia to zdajesz następnego... Co do praktyki wygląda to tak że pani zapisuje Cię na jakiś wolny termin ale każe dzwonić każdego dnia ok godziny 8 i dowiadywać się czy zwolnił sie jakiś termin....
Oj Oj
spokogosc

Postprzez burbon » sobota 04 sierpnia 2007, 16:24

A istnieją takie możliwości na warszawskim Bemowie?
burbon

Powrót do Egzamin na prawo jazdy