Witam wszystkich, jestem nowy na forum ale od jakiegos czasu zagladalem tutaj gdyzz dzisiaj mialem wlasnie egzamin, balem sie nowych testow nie wiedzialem co w nich bedzie ele dzieki testom online wykulem sie i ch prawie na pamiec, na egzaminie nic mnie nie zaskoczylo wynik 0 bledow, wniosek taki ze wystarczy pocwiczyc na stronce, plac manewrowy poszedl lekko dostalem zestaw z garazem skosnym i zatoczka wiec nie najtrudniejszy i ostatni element ktorego sie najbardziej obawialem to miasto, zwlaszcza ze trafilem na surowego egzminatora dlatego tez zwracalem uwage na znaki poziome i pionowe i nie mial sie do czego przyczepic wynij jak najbardziej pozytywny :), zdalem i to za 1razem
Dobra ale teraz moje uwagi dla tych ktorzy maja to przed soba:
Więc tak pierwsza sprawa odpowiednie ustawienie fotela,lusterek, zapiecie pasow i wlaczenie swiatel mozemy jechac
podczas jazdy zwracac uwage na pierwszenstwo przejzadu, by umozliwic wlaczenie sie do ruchu autobusom, odpowiednie sygnalizowanie i ustapienie pierszenstwa na rondzie, zatzymanie sie na stopie przed linia zatrzymania lub w miejscu zapewniajacym widzocznosc, ustapienie pierszenstwa pieszym, zatrzymanie sie przed zielonam strzlka w prawo, upewnienie sie na przejezdzie przed tory tramwajowe , stosowanie sie do ograniczen wynikajacych ze znakow i chyba to wszystko , wystarczy by zdac zycze wam tego samego :D