Oblanie za wjazd na krawężnik

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez marta20 » wtorek 03 marca 2009, 23:21

może i nie ma tego w procedurze egzaminowania ale jest napewno w "procedurze" dobrego wychowania :) można chociaż stwarzać pozory sympatycznego człowieka biorąc pod uwagę to że dla niektórych egzamin to bardzo strsujące przeżycie niestety wiem coś o tym. :) pozdrawiam :)
marta20

Postprzez luklic » środa 04 marca 2009, 10:31

marta20 napisał(a):może i nie ma tego w procedurze egzaminowania ale jest napewno w "procedurze" dobrego wychowania :) można chociaż stwarzać pozory sympatycznego człowieka biorąc pod uwagę to że dla niektórych egzamin to bardzo strsujące przeżycie niestety wiem coś o tym. :) pozdrawiam :)

Możliwe, tyle tylko, że Ty się w stawiasz w sytuacji egzaminowanych. Pomyśl, jak byś się zachowywała gdybyś była egzaminatorem, który codziennie widzi mnóstwo osób, które nie potrafią jeździć ;] może go trochę nerwy też biorą o tym trzeba pamiętać.
luklic

Postprzez viera » środa 04 marca 2009, 21:57

Kolejny przykład braku wiedzy i umiejętności.To w większości reguła zachowania tych co nie zdali egzaminu, że winą za swe niepowodzenie obarczają egzaminatorów i obrzucają ich różnymim epitetami.
viera

Postprzez andrzej58 » środa 29 lipca 2009, 23:25

Pytanie moje do osoby rozpoczynającej temat:
Dlaczego nie skorzystałeś z infrastruktury? Nie musiałbyś wjeżdżać na chodnik lub krawężnik?
andrzej58

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy