przez sht » czwartek 09 lipca 2009, 10:45
przez Pajejek » czwartek 09 lipca 2009, 17:16
Kompletnie nieprawdziwe zdanie. Nie ma czegoś takiego jak mszczenie się. O tym pisał już sht więc ja nie będę się powtarzał. Napiszę tylko tyle, że jeśli ktokolwiek czuje się pokrzywdzony przez egzaminatora uważając, iż on popełnił błąd wpisując ocenę negatywną to trzeba się odwoływać. I przede wszystkim nie wypisywać takich bzdur.Irenne napisał(a):Nie zawsze warto się odwoływać - potem mogą chcieć złośliwie cię oblać, właśnie za odwoływanie się i "walczenie" z WORDem o rację. Przemyśl to.
przez revivee » piątek 10 lipca 2009, 16:38
przez Pajejek » piątek 10 lipca 2009, 20:08
Jeśli dostałaś polecenie, to od razu powinnaś się przygotować do wykonania zadania. Przecież możesz nie znać infrastruktury drogowej i nie wiedzieć jak daleko jest możliwość wykonania tego manewru. Czasem właśnie egzaminowani nauczeni jazdy tylko prawym pasem ruchu próbują zmienić pas wtedy kiedy widzą możliwość wykonania zadania ale na tą zmianę jest już za późno.revivee napisał(a): Mam do was pytanko, mam polecenie prosze jechać na pierwszych światłach prosto i następnie zawrócić, są dwa pasy do jazdy na wprost na pierwszym skrzyżowaniu. Czy będzie błędem wybranie pasa najbliższego prawej, czy od razu powinnam wybrać ten po lewej(biorąc pod uwagę ze bede na nastepnym zawracać), czy egzaminator może mi wpisać za takie coś- błąd w karcie, wybranie złego pasa ruchu? W dodatku jeśli jeszcze lewy pas jest zajęty a prawy wolny?
przez mpakompabiempata » piątek 10 lipca 2009, 22:49
przez oskbelfer » piątek 10 lipca 2009, 23:03
K07 napisał(a):skov napisał(a):no i dostajesz odpowiedź, że zadanie zostało wykonane nieprawidłowo. Wymóg formalny spełniony.
Pytanie tylko jakie zadanie :lol: Mówiąc mi że popełniam błąd myślałem ze coś z dynamiką nie tak bo warunki były niesprzyjające. Cóż nie zaszkodzi jak się odwołam, nic nie tracę a 112 piechotą nie chodzi.
przez K07 » piątek 17 lipca 2009, 14:10