sprawdzanie świateł na egzaminie

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Helis » czwartek 16 lipca 2009, 23:03

ewa837 napisał(a): Wcale nie chciałam się wyżyć nie przesadzaj!!! I nie uważam że trafiłam na głąba ale troszkę już poczytałam to forum i zdążyłam zauważyć że co niektórzy nie znają podstaw nie tylko obsługi pojazdu ale także przepisów itd. I nie mam przez to namyśli czy ktoś jest głąbem czy nie ale to że często się tak zdarza że my kursanci trafiamy na takich instruktorów którzy nawet podstaw nie potrafią przekazać !!!A potem tak owi kursanci wspomagają się na forum i piszą np. co mam zrobić bo 3 razy oblałam teorie!!!! Moja odpowiedź zacząć się uczyć, próbować zrozumieć przepisy,i męczyć instruktora niech tłumaczy jak czegoś się nie rozumie!!! :P

No jeśli tak to luz :P Prawda zdarzają się tacy instruktorzy, którym nie zależy na nauce, tylko przyjść, przesiedzieć czas pracy i wszystko. Mój instruktor np. może lubi sobie pokrzyczeć i czeka aż popełnię jakiś błąd XD, ale zależy mu raczej na przekazaniu mi wiedzy, tak żebym zdał za pierwszym razem.
Koniec offtopu.
Helis

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy