Odwolanie

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Edward20 » sobota 08 sierpnia 2009, 23:18

dylek napisał(a):
Edward20 napisał(a):czyli moj instruktor to down i tyle:/ jeszcze wczesniej nie wiem po co zalozyli znak ustap pierwszenstwa z tabliczka 50m

Żeby nie wiem jak zły był instruktor czy ktokolwiek to nazywanie go <dałnem> jest żenujące i świadczy głównie o poziomie osoby piszącej taki tekst.

A co do A-7 z tabliczką 50m to jak nie wiesz to może poczytaj przepisy lub chociaż pomyśl ??
Może chodzi o to, że za 50m będziesz miał drogę, której będziesz musiał ustąpić pierwszeństwa ??

Łał dzieki za cynk... tyle to ja tez wiem tylko po co on tam stoi skoro pozniej i tak jest stop...

a co do downa to jestem tak wsciekly ze to bylo najmilsze okreslenie jakie znajduje na niego... jakbys Ty nie zdal w 34minucie z winy instruktora ktory wmawial Ci herezje to ciekawe jak bys go nazwal
Edward20

Postprzez sankila » niedziela 09 sierpnia 2009, 03:12

A w jaki sposób "dałnowaty" instruktor nauczył cię tak jeździć , że oblałeś dopiero przy końcu egzaminu?
sankila

Postprzez DEXiu » niedziela 09 sierpnia 2009, 16:48

Edward20 ==> Uspokój się troszkę i wyluzuj. Oblałeś nie z winy instruktora, tylko własnej głupoty, ignorancji i mizernej znajomości przepisów :? Chcesz wiedzieć po co tam stał ten znak "ustąp pierwszeństwa"? Bo jest to znak z grupy znaków ostrzegawczych - i jak sama nazwa wskazuje służy on do ostrzegania o zbliżaniu się do drogi z pierwszeństwem. Przy czym w żaden sposób nie koliduje on z umieszonym później znakiem STOP, który z kolei zabrania (jako znak zakazu) wjechania na skrzyżowanie bez zatrzymania się i ustąpienia pierwszeństwa komu trzeba.
Jeśli dalej nie pojmujesz, to zadam inne pytanie: jesteś organizatorem ruchu i chcesz ostrzec kierujących, że zbliżają się do słabo widocznego skrzyżowania z drogą z pierwszeństwem, przed którą będą musieli się zatrzymać. Jak to zrobisz? Umieścisz znak STOP z tabliczką odległości T-21? :roll:
DEXiu

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy