MaltaID

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Edward20 » niedziela 30 sierpnia 2009, 12:18

Nie wiem koles czy masz ze soba problemy czy co poprostu udajesz glupka? Gdzie ja pisalem o tych powodach?? Nie bede z Toba dyskutowal bo widze ze jestes jakis nie teges tak wiec masz racje wszyscy nie zdaja bo nie zjedli batona przed egzaminem i nie przepuszczali ludzie na przejsciu... czesc

post edytowany przez moderatora/regulamin punkt 8
Edward20

Postprzez athlon » niedziela 30 sierpnia 2009, 12:26

To ty masz problem czytania ze zrozumieniem. Krążą mityczne plotki za co ten zły egzaminator oblał, żeby w domu nie powiedzieć ze coś się odje...o na egzaminie. I potem ludzie wierzą w takie głupoty. Zapytaj się tego swojego sąsiada co tak <&%#$@> jeździ 5 lat nie mając jeszcze zadnego wypadku dlaczego nie mógł zdać egzaminu 4 razy (w sumie to nadal nie zdał).

P.S.

Podając tamte przykłady napisałem, że zeby nie zdać trzeba coś odwalić a nie za zmyślone powody. Po drugie a zrób sobie te maltańskie prawko albo ukraińskie jak jesteś na tyle mało bystry i sprawny żeby w Polsce zdać. tylko jak spowodujesz wypadek to tylko zebys sam w nim zginął.
athlon

Postprzez skaly__gst » niedziela 30 sierpnia 2009, 14:53

panowie luzujcie :)
skaly__gst

Postprzez athlon » niedziela 30 sierpnia 2009, 16:24

luzujcie - bo jak się czyta takie artykuły to się włos na głowie jeży:

http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/articl ... E/47985474

Kierowca omegi ma 19 lat, nie ma prawa jazdy i podczas wypadku miał cos koło 2ch promili we krwi.

A teraz mi powiedz czym taki kolo co ma prawko maltańskie będzie sie różnił od tego powyżej???
athlon

Postprzez kamix500 » niedziela 30 sierpnia 2009, 17:56

będzie trzeźwy ( może ) :)
kamix500

Postprzez skaly__gst » niedziela 30 sierpnia 2009, 19:05

wiesz tutaj akurat chodzi o brak wyobraźni .. czasem juz nie tylko chodzi o to czy masz prawko czy nie masz wsiadał na własne ryzyko po alko i nie usprawiedliwia go to ze nie mial prawka nie szkoda mi takich łbów co po pijaku wsiadają do auta szkoda tylko ludzi przypadkowych giną przez głupote takiego właśnie tępaka
skaly__gst

Postprzez athlon » niedziela 30 sierpnia 2009, 20:12

Ale na kursie na prawo jazdy jestes uczony pewnych rzeczy, między innymi wyobraźni. Ktoś kto dostaje prawko np. maltańskie może przy okazji wyrobi sobie dokumenty na chirurga i anestezjologa. Będzie mógł sobie dojeżdżać autem do pracy. Cały sęk tkwi w tym że jezeli ktoś nie zdaje za pierwszym, drugim, n-tym podejściem to coś robi źle. A skoro robi coś źle to do końca dobrze jeździć nie umie. Jest tyle wypadków, może niech ktoś zrobi statystyke ile z tych wypadków powodują kierowcy którzy np. zdawali prawko na Ukrainie.
athlon

Postprzez Amos » niedziela 30 sierpnia 2009, 21:53

A propos statystyk:
Proponuję Państwu redaktorom "Gazety Wyborczej", zwykle bardzo rzetelnie przygotowującej materiały do publikacji: sprawdźcie ogólnopolskie statystyki we własnym zakresie. Ale krytycznie, nie na zasadzie, że patrol policji wpisał w rubryce przyczyna wypadku: szybkość, brawura itp. Po każdych wyborach publikujecie bardzo dokładne statystyki kto gdzie na kogo głosował, w podziale na kategorie wiekowe, materialne, miejsce zamieszkania, wykształcenie itd. Opublikujcie, proszę, podobne statystyki w odniesieniu do wypadków komunikacyjnych.

Jeśli najwięcej ludzi zabija 20-letni młodzieniec, to zakażmy wydawania mu prawa jazdy przed 25. rokiem życia. Ale jeśli okaże się, że najwięcej ludzi zostaje zabitych przez kierowców w wieku 30-60 lat, trzeźwych, którzy nigdy w życiu nie przekroczyli 120 km/h, prawo jazdy mają od co najmniej kilku lat (a tak właśnie jest !) - to mamy problem.

Cały artykuł:
http://wyborcza.pl/1,87649,6828746,Morderca_jest_kim_innym_niz_to_opisuja_media.html
To nie prędkość zabija, tylko bezmyslność, złe przepisy i kiepska infrastruktura...
Amos

Postprzez Edward20 » niedziela 30 sierpnia 2009, 23:28

athlon napisał(a):luzujcie - bo jak się czyta takie artykuły to się włos na głowie jeży:

http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/articl ... E/47985474

Kierowca omegi ma 19 lat, nie ma prawa jazdy i podczas wypadku miał cos koło 2ch promili we krwi.

A teraz mi powiedz czym taki kolo co ma prawko maltańskie będzie sie różnił od tego powyżej???

to Ty nam powiedz... czym sie bedzie roznil taki koles z prawkiem wydanym w Polsce? Co jak ma prawko z Polski to nie pije tak? A moze wtedy 2 promile to nic takiego? Przeciez zdawal w Polsce to po 2promilach pojedzie bez problemu? Malo jezdzi ludzi pijanych z polskim prawkiem?
Koncze juz tutaj pisac bo gosciu nie ogarne nigdy Twojego myslenia
Edward20

Postprzez athlon » poniedziałek 31 sierpnia 2009, 13:43

Nie rozumiesz że już teraz ciężko się jeździ przy tej ilości samochodów jak co chwile ktoś ci zajeżdża drogę, ktos wymusza pierwszeństwo, ktoś źle używa lub w ogóle nie używa kierunkowskazów, źle ustawia sie na pasie, a ty chcesz do tej dziczy dopuścić jeszcze kilka milionów ludzi którzy nie mają zielonego pojęcia o jeździe i żadnego doświadczenia w prowadzeniu????

A czym się będzie róznił taki z prawkiem od takiego bez prawka??? Może takiemu cymbołowi wyjaśnią na egzaminie że w polsce nie pop....ala sie po pijaku 160 na godzine przez miasto. No niestety na brak myślenia nic nie poradzimy. Ale twoje podejście rozdawania wszystkim prawka bez wyjątku, doprowadzi że każdy bezmózg będzie brał autko i legalnie taranował innych.

Ale zadam tobie pytanie, czy chciałbyś być operowany w szpitalu przez osobę która nigdy nie miała doświadczenia w operacji a dyplom ma maltański otrzymany za poświadczenie nie prawdy???? No ja nie mam ochoty jeździć z kimś po drodze kto jeździc nie umie.

A co do malty to jak pisałem wczesniej ktoś w UK wymyślił sobie fajny sposób ponaciągania współbraci ale jak ktoś ma zbedne 250 yurków to niech im wpłaca kase :P
athlon

Postprzez Edward20 » poniedziałek 31 sierpnia 2009, 14:10

a co Ty porownujesz operowanie do jazdy, jazdy da sie nauczyc samodzielnie a operowania nie...
Wyjasnia na egzmainie ze nie wolno jezdzic po pijaku? Nie badz smieszny kazdy ma swoj rozum i jak jest debilem to i tak bedzie jezdzil jak chce... a malo to ludzi zdaje w Polsce egzaminy, nie potrafiac jezdzic? BARDZO DUZO!
Edward20

Postprzez athlon » poniedziałek 31 sierpnia 2009, 14:19

a malo to ludzi zdaje w Polsce egzaminy, nie potrafiac jezdzic? BARDZO DUZO!

No skoro można zdać egzamin w Polsce nie umiejąc jeździć to nie wiem w czym problem i czemu chłopaku nie możesz w Polsce zdać??? Tylko chcesz poświadczać nieprawde zeby dostać kawałek plastiku.

i "Nie badz smieszny kazdy ma swoj rozum i jak jest debilem to i tak bedzie jezdzil jak chce..."

No tak tylko podejscie rozdawania prawka wszystkim doprowadzi ze wszystkie debile z IQ mimozy będą chcielijeżdzić, narazie chyba odstrasza je kara za prowadzenie bez uprawnien ale narazie to tez nie wszystkich, może trzeba zwiększyć kary <myśli> i wprowadzić prace społeczne z ofiarami wypadków
athlon

Postprzez karol199 » poniedziałek 31 sierpnia 2009, 18:27

athlon napisał(a):
No skoro można zdać egzamin w Polsce nie umiejąc jeździć to nie wiem w czym problem i czemu chłopaku nie możesz w Polsce zdać??? Tylko chcesz poświadczać nieprawde zeby dostać kawałek plastiku.

W tym problem, że przychodzą na egzamin lalusie co sie wyuczyły na pamięc miasta i zdają fuksem taka prawda, weź mi taką jedną do warszawy to zobaczymy czy też taka dobra będzie.

Sprawa druga "egzamin" niema nic wspolnego z prawdziwą jazdą, wziąść egzaminatora jednego z drugim to dobrze jeździć z pewnością nie potrafią, widziałem ich umiejętności parkowania i kierowania pojazdem na egzaminach. Lalunia 3 lata temu prawko zrobiła i już egzaminatorka :lol:
karol199

Postprzez mk61 » poniedziałek 31 sierpnia 2009, 19:12

karol199 napisał(a):W tym problem, że przychodzą na egzamin lalusie co sie wyuczyły na pamięc miasta i zdają fuksem taka prawda, weź mi taką jedną do warszawy to zobaczymy czy też taka dobra będzie.

Czy to jest powód do tego, żeby nie zdawać egzaminu, tylko poświadczać nieprawdę w maltańskich urzędach?

Lalunia 3 lata temu prawko zrobiła i już egzaminatorka :lol:

Bzdura kompletna.
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Postprzez athlon » poniedziałek 31 sierpnia 2009, 19:40

No to skoro lalusia potrafi wyuczyć sie na pamieć miasta i zdać egzamin to zupelnie nie rozumiem dlaczego przeciętnie uzdolniony chłopak ma mieć z tym problem????
athlon

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy