Jeżeli taki drobiazg jak włączenie klimy powoduje u Ciebie utratę kontroli nad pojazdem to całe szczęście, że póki co tych uprawnień nie masz. Złej baletnicy...
przez lith » piątek 13 lipca 2012, 16:58
przez raksod » piątek 13 lipca 2012, 17:17
przez lith » piątek 13 lipca 2012, 17:49
przez daghda » piątek 13 lipca 2012, 21:29
raksod napisał(a):Odwołanie złożyłem w sprawie negatywnego wyniku egzaminu wskazując, że praca klimatyzacji utrudniała mi od jego początku kierowanie pojazdem oraz w mojej opinii pośrednio doprowadziła do jego przerwania. Tajemniczy błąd to "utrata kontroli nad pojazdem".
przez rusel » piątek 13 lipca 2012, 21:35
przez raksod » sobota 14 lipca 2012, 01:03
Przeczytałem i wynika z niego, że obwiniasz za niezdany egzamin włączoną klimatyzację... co jest już samo w sobie po prostu śmieszne. Do tego na egzaminie nie zrobiłeś nic, żeby temu 'zaradzić' (na pewno wyłącznik był głęboko schowany pod fotelem egzaminatora, a klimatyzator był taki potężny, że samochód nie miał siły z miejsca ruszyć, a tak chłodził, że szyby musiałeś skrobać w trakcie egzaminu) Nagle po oblaniu stwierdziłeś, że na pewno gdyby nie klima to wszystko by się inaczej potoczyło Sorry, ale prawka z kodem na prowadzenie tylko pojazdów bez klimatyzacji jak na razie nie ma xD
Przepisz nam tu, co masz na karcie egzaminacyjnej.
Raksod nie kompromituj się na tym forum
najwiekszy problem jak zauwazylem z "otoczeniem" w calej tego pojęcia definicji mają właśnie tacy przyszli mistrzowie kierownicy ktorzy plasik już widzą w oczach zanim wsiądą za kółko, zero samooceny i samokrytyki
przez rusel » sobota 14 lipca 2012, 09:07
przez raksod » sobota 14 lipca 2012, 09:27
kolego skarge mozesz napisac na wynik egzaminu i sie z nim nie zgodzic nic poza tym, jezeli udowodnisz ze zostaly zlamane zasady egzaminowania urzad marszalkowski nakaze powtorke egzaminu, z tego co pisze zgadzasz sie z wynikiem, nie ma tematu
jezeli kursat pyta mnie o to czy moze otworzyc okno podczas egzaminu nie wyrazam na to zgody z kilku powodow, czy wowczas tez jest podstawa do zlozenia na mnie skargi?
przez Mas74 » sobota 14 lipca 2012, 09:33
przez lith » sobota 14 lipca 2012, 09:56
przez rusel » sobota 14 lipca 2012, 10:09
istnieją schorzenia w których używanie klimatyzacji może powodować zaburzenia pracy organizmu
przez Mas74 » sobota 14 lipca 2012, 10:12
lith napisał(a):@Mas74
Akurat tu nie chodziło z tego co widzę o żadne schorzenia tylko kolega nie potrafił się zebrać ze skrzyżowania, czy inną manianę odstawił na drodze, a teraz, że to przez klimę niby...
A do tego co z gorącymi kubkami w stanach to mam nadzieję, że jak najdłużej nie dojedziemy
przez raksod » sobota 14 lipca 2012, 10:13
Akurat tu nie chodziło z tego co widzę o żadne schorzenia tylko kolega nie potrafił się zebrać ze skrzyżowania, czy inną manianę odstawił na drodze, a teraz, że to przez klimę niby...
W tym wypadku ta klima to taki pewnie kwiatek do kożucha bo za co innego zapewne kolegę oblali.
przez skov » sobota 14 lipca 2012, 10:37
przez raksod » sobota 14 lipca 2012, 10:44