Odwołanie (Spoglądanie na lewarek zmiany biegów)

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Odwołanie (Spoglądanie na lewarek zmiany biegów)

Postprzez skov » wtorek 26 marca 2013, 17:52

Panowie nie możemy chyba z góry zakładać że moja siostra zmyśla i koloryzuje

w sumie to możemy, nie znamy faktów ani nie wiemy co jest napisane w arkuszu a potrzeba zrzucania winy na innych jest bardzo silna. Wiemy to z doświadczenia. Ludzie wychodząc z egzaminu teoretycznego potrafią w korytarzu krzyknąć "oblał mnie cham!"

o niezdanym egzaminie dowiedziała się po zjechaniu na teren ośrodka.

to może być podstawą do unieważnienia egzaminu

Kiedy zaproszenie na przegląd wideo odwołujący się otrzymuje? Kto w tym uczestniczy?

zależnie od zwyczajów danego ośrodka, składasz skargę i umawiasz się na "kino".

Dodam że egzaminator był mocno nadgorliwy mając dodatkowych pasażerów na tylnym siedzeniu...

no ta okoliczność może wpłynąć na sposób przeprowadzenia egzaminu. Wszystko zależy od doświadczenia egzaminatora. Jak młody to mógł spanikować i starać się wszystko robić z dokładnością co do jednego paragrafu.

Siostra po egzaminie nie wiedząc co zrobić zapisała się na ponowny egzamin to chyba nie przeszkadza aby złożyć odwołanie?

nie przeszkadza

PS Żeby nie było opierniczyłem siostrę za to że w ogóle zerkała na lewarek. ;)

słusznie, ale coś mi się wydaje że powód był inny.
Zachęcam do skorzystania z możliwości obejrzenia filmu i zrelacjonowania nam tu jak było naprawdę. Jak znam życie, siostra arkusz zgubiła a skargi pisać nie będzie i oglądać filmu też.
skov

Postprzez wooly » wtorek 26 marca 2013, 20:52

Napisz co było w arkuszu.
Ja osobiście znam przypadek, przyszli rodzice do nadzorującego pytając jak to jest, że ich ukochana córka zdawała już 10 razy i jeszcze nie zdała bo ciągle trafiała na okropnych egzaminatorów czepiających się wszystkiego. Nadzorujący sprawdził w systemie i okazało się, że dziewczynka raz zdawała tylko praktyczny a potem nigdy się nie umawiała na egzamin.
[b][b][b]kúrwa JAK MAM USUNĄĆ KONTO Z tego pier dolone go forum??!!!!!!!@$$@@???????????[/b][/b][/b][/color]
wooly

Postprzez ks-rider » wtorek 26 marca 2013, 21:02

MarYo napisał(a):...powód oblania egzaminu dla mnie wydaje się dość naciągany.
...siostra 2 razy spojrzała na lewarek podczas zmiany biegów... Nie spowodowało to żadnego zagrożenia w ruchu.

Byc moze, tyle, ze to Co Tobie / siostrze wydaje sie, niekoniecznie moze miec odzwierciedlenie w realu.

Pytanie w jakim celu patrzyla sie na lewarek ? ? ? Mozliwe, ze spojrzala sie tylko dwa razy, a mozliwe, ze sama zauwazyla te dwa razy, a w realu patrzyla czesciej. Jedno jest pewne, patrzysz na lewarek, nie jestes zdolny prowadzic pojazd i sprawiasz zagrozenie.

:wink:
ks-rider

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy