Stres... ;(

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez agenciarabdg » wtorek 12 grudnia 2006, 21:33

Za moim pierwszym podejsciem do praktyki pamietam ze siedzialam odwrocona tylem do szyby przez ktora widac bylo samochody "egzaminy". probowalam sie zrelaksowac patrzac na ludzi ktorzy sie stresowali... smiesznie to wyglada z boku :) adrenalinka podnosila sie z kazdym glosem wyczytywania ludzi... moim drugim sposobem na stres byl wafelek ktorego zjadlam do polowy bo wyczytano moje nazwisko po czym musialam sie z predkoscia swiatla zerwac z krzesla pozbierac manele i biec:) wsiadajac do Lki powiedzialam humorzasto "ojej ja tu sobie wafelek jem a tu mnie wzywaja nie zdazylam go dokonczyc hihihi" no ale egzaminator byl bebe :P Dostałam od niego w mowie końcowej na pamiątke cytat "Mowa jest srebrem, a milczenie złotem" ble :P
za drugim razem byla ze mna kumpela i (rowniez w celu odstresowywania) zamienilam role mowiac do niej i klepiac ja po nodze "no iiwiii zdasz, nie przejmuj sie bedzie dobrze...... " etc :lol: najwazniejsze miec dobry nastroj... rozumiem ze rzeczywistosc nie jest kolorowa, ale warto na chwile zapomniec o wszystkim i sie powyglupiac by juz nigdy wiecej nie zagościc na poprawce
ZYCZE Z CALEGO SERDUCHA POWODZENIA!!!
agenciarabdg

Postprzez stask » środa 13 grudnia 2006, 13:48

agenciarabdg napisał(a): "ojej ja tu sobie wafelek jem a tu mnie wzywaja nie zdazylam go dokonczyc hihihi" no ale egzaminator byl bebe :P Dostałam od niego w mowie końcowej na pamiątke cytat "Mowa jest srebrem, a milczenie złotem" ble :P

no ladnie sie egaminator musial poczuc :) powazny egzamin panstwowy a tu takie teksciory :P
pozdrwiam
stask

Postprzez agenciarabdg » piątek 15 grudnia 2006, 22:30

no i nie na darmo moja byla sefowa nazwala mnie "skacząca piłeczka" :oops: no i xywa tez mowi wszystko za siebie ;) ale jest ok. pozdro :)
30-10 TEORIA 0 bł, PLAC +, MIASTO - :P
28-11 PLAC +, MIASTO +:)
01-12 Przyjęto wniosek, 07-12 Prawo Jazdy do odbioru, 08-12 Dokument wydany. :-)
agenciarabdg

Postprzez doES » czwartek 21 grudnia 2006, 12:04

Witam.

Ja miałem wczoraj egzamin...

Podeszłem do niego w miare na luzie , poprostu sobie wyobraziłem , że jadę z instruktorem na L'ce... i to pomogło,kiedy siedziałęm w samochodzie praktycznie zero stresu..

Polecam to naprawde pomaga :)))))
-----------------------------
20.XII.2006

GODZ. 11 30 - rozpoczęcie egzaminu+++

EGZAMIN ZDANY ! ! !
------------------------------
doES

Postprzez Olcialol2 » piątek 22 grudnia 2006, 02:12

Powiem wam że dzisiaj jestem spokojniejsza jak przed wczesniejszymi egzaminami..... no to o dwunastej..... a i ryzykuje dawno nie jadłam może nic mi nie będzie.... CZEKOLADA Z ORZECHAMI....

Pozdrawiam...

"Prawie" spokojna
OLA :)
olcia :)
20 kwietnia 2007=> egzamin poraz piąty... TYM RAZEM ZAKOŃCZONY POZYTYWNIE!!
od 4 maja buszuje po drogach :) ostrożnie :)
Olcialol2

Postprzez Olcialol2 » piątek 22 grudnia 2006, 16:03

znowu plac.... chociaz rano go robiłam perfekcyjnie.... wydaje mi sie ze tutaj jest słupek drugi blizej położony jak na placu na ktorym sie uczylam.... ja rezygnuje koniec z prawo jazdami :(
Olcialol2

Postprzez ella » piątek 22 grudnia 2006, 16:06

wydaje mi sie ze tutaj jest słupek drugi blizej położony jak na placu na ktorym sie uczylam....

Napisz odwołanie jak słupki na placu WORD były źle ustawione. Kamera na pewno to uchwyciła.
Chyba, że to OSK różnie sobie ustawia słupki.
ella
Moderator

Postprzez karolina1 » piątek 22 grudnia 2006, 18:10

Olcia, weź sobie dodatkowe jazdy w innym ośrodku niż uczyłaś się do tej pory.
Obrazek
karolina1

Postprzez Olcialol2 » piątek 22 grudnia 2006, 19:53

tzn egzaminator powiedzial ze tu jest napewno dobrze a instruktor ze u nich jest bardzo dobrze wymierzone.... komu wierzyc? ehhh
Olcialol2

Postprzez invx » piątek 22 grudnia 2006, 22:45

wziac metr do reki i pomierzyc w OSK 8)
invx

Postprzez karolina1 » sobota 23 grudnia 2006, 00:13

Olcialol2 napisał(a):tzn egzaminator powiedzial ze tu jest napewno dobrze a instruktor ze u nich jest bardzo dobrze wymierzone.... komu wierzyc? ehhh

Tak jak mówię, weź sobie dodatkowe godziny w innym ośrodku i wtedy się okaże, komu wierzyć :wink:
Obrazek
karolina1

Postprzez Włodek » sobota 23 grudnia 2006, 23:58

invx napisał(a):wziac metr do reki i pomierzyc w OSK 8)

Wymiary masz tu: http://ws.naukajazdy.prv.pl/pl/001/020/
Spokojny instruktor,
Pozdrawiam wszystkich na forum a zwłaszcza
Zagłębiaków
Włodek

Postprzez invx » niedziela 24 grudnia 2006, 16:51

ale nie pomierzyc by sie dowiedziec ile ma miec - tylko ile ma faktycznie :P
invx

0lcia trzymaj się

Postprzez danuska » czwartek 11 stycznia 2007, 18:11

nie załamuj się ja tez podchodzilam trzy razy i się i nie udało się.Teraz będe zdawać czwarty raz,tylko ja nie mogę zaliczyć miasta.A jeżeli chodzi o łuk to moja rada nie patrz na pachołki ,a trzymaj się wewnętrznej linii , tzn jedz wzdłuz tej linii trzymając odpowiednią odległość . POTRENUJ sobie a napewno Ci się uda .Tylko pamietaj jeszcze na samym skręcie , gdy zobaczysz w lusterku prawym koniec łuku musisz odbic kierownicą pełny obrót .powodzenia
danuska

Postprzez ania18 » czwartek 11 stycznia 2007, 21:10

Olcialol2 napisał(a):znowu plac.... chociaz rano go robiłam perfekcyjnie.... wydaje mi sie ze tutaj jest słupek drugi blizej położony jak na placu na ktorym sie uczylam....

Zmień ośrodek bo po twojej wypowiedzi wnioskuje że uczyłaś się na pachołki :?
Najlepiej jeździć na wyczucie wtedy nie ma opcji : słupek bliżej, dalej dlatego nie zdałam :roll: Mój pierwszy instruktor uczył mnie tylko i wyłącznie na wyczucie (przy 2gim słupku cały obrót). Ludzie myślą że tak jest ok, ale wystarczy że staniesz w kopercie lekko pod skosem i już trzeba później zacząć kręcić. Oczywiście nie zdałam na łuku. Przed 2gim egzaminem postanowiłam że wykupie na łuk tyle godz ile mi będzie potrzebne do jazdy porządnej na wyczucie. Koleżanka poleciła mi świetnego instruktora i po 2 h wychodził mi perfekcyjnie. Nawet się zapierałam że nie chce patrzyć w lusterka, postanowiłam sobie utrudnić. Przy 2gim egzaminie łuk poszedł mi tak db jak bym jeździła po nim od dziecka. Bez myślenia, bez kombinowania, bez liczenia słupków. Po prostu wsiadłam, wziełam głęboki oddech a następne co pamiętam to, to że egzaminator wsiadł do auta i wio na miasto. Z tym już nie poszło mi tak db :sad2:
ania18

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy