Szczecin - oczekiwanie na egzamin

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez sharky » wtorek 15 czerwca 2004, 23:29

Snuj ze Szczecina napisał(a):Kto cie Egzaminował ?

Starszy koles (wlasciwie to dziadek), siwy.
sharky

Postprzez Snuj ze Szczecina » środa 16 czerwca 2004, 00:06

sharky napisał(a):Starszy koles (wlasciwie to dziadek), siwy.

Egzaminatorów jest 35.Takich starszych siwych, jest ze sztuk 6,7.Pytałem o Nazwisko i numer Egzaminatora ==> pisze na kartce, którą otrzymałaś?
Pozdrawiam Serdecznie
Snuj ze Szczecina

Postprzez sharky » środa 16 czerwca 2004, 01:34

Snuj ze Szczecina napisał(a): Egzaminatorów jest 35.Takich starszych siwych, jest ze sztuk 6,7.Pytałem o Nazwisko i numer Egzaminatora ==> pisze na kartce, którą otrzymałaś?

Wiem ze pisze. Po prostu nie chce rzucac publicznei nazwiskami :wink: Ale skoro chcesz wiedziec to ci wrzuce na PW.

I mozesz powiedziec cos ciekawego o tym egzaminatorze?
sharky

Postprzez KUCYK89 » poniedziałek 30 czerwca 2008, 19:32

Witam! :) Mam pytanko do was!W środę zapisuję się na egzamin na kat.B praktyczny i moje pytanie jest takie jak długo teraz czeka się na egzamin w naszym WORDzie???Muszę wiedzieć,bo kurde 12 sierpnia mi się testy kończą ,a mam nadzieje,że się wyrobię z tym egzaminem :( :(
KUCYK89

Postprzez phot » wtorek 01 lipca 2008, 16:32

Witajcie drodzy kursanci ze Szczecina. Sluchajcie zapytajcie sobie poprostu Waszych instruktorow co w danej sytuacji nalezy robic napewno Wam powiedza.. Jezeli gdzies jest jakis duzy korek na miescie i ktos ewidentnie nas "wpuszcza" na egzaminie to mowimy do egzaminatora -> wpuszcza nas jedziemy! I cala filozofia i nie moze za to oblac. Jak uwazacie ze nieslusznie Was oblali to pisac odwolania przeciez wszystko sie nagrywa. Jak nie zdarzycie zmienic pasa to czekac az sie da no przeciez nie na ciaglej zmieniac:)

Sorki ze tak moze ciut za ostro ale juz w tym troche siedze i wiem ze to zawsze wszyscy sa winni tylko nie kursant... A ile razy ja to slyszalem jak to ktos oblal bo raz kierunkowskazu nie wlaczyl.. Nie jest az tak zle z tymi egzaminatorami!:)

Nie bede mowil gdzie ja pracuje w sensie firmy no ale powiem tylko tyle -> jak kursant chce sie nauczyc czyta sobie tez teorie
9z reguly po 30h teorii nikt juz do niej nie wraca tylko jak umiem ruszyc=umiem jezdzic..)a nie tylko wie jak ruszyc a instruktor ma zapal do nauczania to musi sie udac! Na pierwszym egzaminie stres jeszcze czasem zjada ale pamietajcie ze pozniej na drodze tez stres bedzie! Z szkoly w ktorej pracuje statystka jest taka ze wiekszosc zdaje za 1-2 a trzy to juz z reguly maxymalna liczba egzaminow ale nie powiem jescze raz gdzie ucze bo powiedza ze pisze to specjalnie.
Pozdrawiam i powodzonka!
phot

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy