Tychy.

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez albin » poniedziałek 09 kwietnia 2007, 21:31

dylek napisał(a):Po co robić skrzyżowanie na którego środku wszyscy się zatrzymują, by ustąpić pierwszeństwa to chyba nawet ci co to wymyślili to tego nie wiedzą... :)
Miejscowy WORD chyba nie złożył projektu, by to zastąpić rondem z 1 powodu: jest to fajne miejsce na łatwe uwalenie kandydata na kierowcę :D

Powiem więcej, miejscowy WORD złożył pismo żeby pod żadnym pozorem nie zmieniać tego skrzyżowania na rondo...bo gdzie będą oblewać??....
Dajcie spokój z tymi bredniami, jak ktoś ma nie zdać to nie zda, czu tutaj czy tam....
Śmieszą mnie te wasze domysły i teorie spiskowe....WORD to już chyba we wszystkim macza swoje "macki" (bo palce to za mało powiedziane).
albin

Postprzez waterman » środa 11 kwietnia 2007, 12:59

to skrzyzowanie jest jak rondo z parkingiem na srodku ronda :)
waterman

Postprzez Olcialol2 » wtorek 17 kwietnia 2007, 18:51

Youstyna napisał(a):1go marca o 15:30 mam egzamin w Tychach. Odnośnie Tych mam pytanie, w jakiej części znajduje się słynne rondo z parkingiem na środku?, jeśli ktoś zna, niech poda nazwe, byłam w niedziele, krążyłam, nie znalazłam, znając mego pecha, to pewnie na egzaminie je zobacze :)

Po pierwsze :))) TYCHÓW.... po drugie :) Na osiedlu A przy Placu Świętej Anny skręca się na nie od ulicy Andersa jadąc od dworca PKP w prawo...
olcia :)
20 kwietnia 2007=> egzamin poraz piąty... TYM RAZEM ZAKOŃCZONY POZYTYWNIE!!
od 4 maja buszuje po drogach :) ostrożnie :)
Olcialol2

Postprzez disco » poniedziałek 07 maja 2007, 07:15

jeszcze takie pytanko odnośnie Tychów: przed wjazdem na teren WORD znajduje sie znak "zakaz ruchu w obu kierunkach" i pod nim tabliczka "nie dotyczy posiadających uprawnienia jakieśtam".

Załóżmy, że dotrwałem te 40 minut i sam wracam do osrodka. Mam wtedy wjechać bez pytania za ten zakaz ?? czy może zaparkować gdzieś przed nim ?
Odpowiedz powinna być oczywista, nie mam zezwolenia więc nie wjeżdżam, a jednak są wątpliwości ;)
Chyba jednak jakby co trzeba będzie zapytac egz. (a tego ku*ekhm*wnie nie lubie, wiadomo co odpowie ;))
disco

Adres WORD-u w Tychach

Postprzez Arturo » środa 27 czerwca 2007, 23:27

witam mam pytanie jaki jest dokładny adresn WORD-u w tychach z góry dzięki pozdro
Arturo

Postprzez disco » czwartek 28 czerwca 2007, 06:34

43-100 Tychy
ul. Wejchertów 19
tel: 32/ 227 76 54

a tan na przyszłość to google nie strajkuje ;)
disco

Postprzez BeataA32 » wtorek 03 lipca 2007, 16:36

Witam, jeździłam trochę po Tychach i myślę, że nie jest najgorzej. Mam jednak pytanie w związku z egzaminem: czy ma ktoś zdjęcia ilustrujące to , co opel corsa ma pod maską i rozmieszczenie świateł na desce rozdzielczej? Byłabym wdzięczna za informacje. Podaję maila L tropickw@interia.pl . Z góry dziękuję i pozdrawiam, Beta :D
muzyka, dobra książka, kuchnia
BeataA32

Postprzez ella » wtorek 03 lipca 2007, 16:49

Wszystko znajdziesz w FAQ
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=4553
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=4554

Nie bardzo rozumiem dlaczego ta informacja ma być wysłana na maila. Weszłaś na forum to z niego korzystaj.
ella
Moderator

Postprzez Futer » środa 18 lipca 2007, 11:27

Wczoraj czyli 17 zdawalem egzamin w Tychach, plac zdałem, wyjechałem na miasto, jeżdziłem ok 20 minut i oblałem ;/ To był mój pierwszy raz, teraz musze czekac aż do 19 września!
Wymuszenie pierszeństwa podczas zawracania...
Ja jestem troche innego zdania, no ale wiadomo, nie jestem egzaminatorem wiec moje zdanie może by mylne.
Futer

Postprzez disco » środa 18 lipca 2007, 14:32

to jeszcze nic ;) kumpel zapisywał sie w połowie czerwca w WORD katowice - wyrok: wrzesień ;)

ale zeby nie robic offtopa to pytanie do kogoś kto często bywa w tychach. Albo mi sie zdaje, albo poprawili widoczność tego znaku zakazu wjzadu przy UM ? Ostatnio przejeżdżałem tamtędy i wydawało mi sie, choćby był on troche odsunięty.
disco

Postprzez BeataA32 » czwartek 19 lipca 2007, 16:34

Witam, wczoraj pierwszy raz zdawałam w Tychach i ...oblałam! Zmyliły mnie słupki, nastawiali ich jak grzybów po deszczu. Muszę wykuć plac na "blachę" , bo naprawdę bardzo chciałabym zdać za 2 :dumb: razem... Nastepny termin: 07 sierpnia :D

Termin mam taki, ponieważ jestem w 7 m-cu ciąży i pani w okienku zlitowała się nade mną. Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie

Posty scalone przez moderatora
muzyka, dobra książka, kuchnia
BeataA32

Postprzez siwymistrz » piątek 14 września 2007, 12:45

Witam :) Ja zdawałem w Tychach i zdałem za pierwszym razem :D:D:D:D <cwaniak> nie ma sie czego bać ... to naprawde nic trudnego ;) wystarczy byc skupionym :) ogolnie po miescie jezdzi sie bardzo łatwo :) i fajnie jest :D Tychy są SUPER !!
siwymistrz

Postprzez chupacabra » piątek 14 września 2007, 16:49

Dodam, że najbliższy termin egzaminu łączonego to 23 października :|
chupacabra

Postprzez krzyku18 » wtorek 18 września 2007, 14:30

siwymistrz napisał(a):Witam :) Ja zdawałem w Tychach i zdałem za pierwszym razem :D:D:D:D <cwaniak> nie ma sie czego bać ... to naprawde nic trudnego ;) wystarczy byc skupionym :) ogolnie po miescie jezdzi sie bardzo łatwo :) i fajnie jest :D Tychy są SUPER !!

Siwy a wzial cie w jakies miejsca gdzie moglby cie zaskoczyc? czym jezdziles i o ktorej godz?
Gks Tychy my live !!
krzyku18

Postprzez chupacabra » wtorek 18 września 2007, 22:16

Do WYCZA!
Najbliższe egzaminy łaczone sa na 20/23 lostopada ;/ - coś koło tego. Sama teoria jest na sam poczatek listopada ;/ terminy kosmiczne :(
chupacabra

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy